7 ting, der viser, at du har valgt den HELT rigtige uddannelse

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Er du en af dem, der render rundt og overvejer, om du overhovedet har valgt den rigtige uddannelse? Det der med at finde sin rette hylde er ikke heeelt nemt … Men hvis du kan sætte kryds ved disse syv ting, har du altså højst sandsynligt valgt rigtigt.

Læs også: Tanker, du har ved studiestart, som du slet ikke burde have

1. Du synes, det er spændende

Det kan naturligvis godt være, at det ikke er ALTING, der er spændende. Men det meste? Så har du nok valgt den rigtige uddannelse. Det ER bare ikke alt i livet, der er fedt … Og sådan er det også på studiet.

2. Du kan se meningen

Du har ingen problemer med at se dig selv i det arbejde, som din uddannelse giver dig adgang til. Og det er jo ret heldigt. Noget kunne i hvert fald godt tyde på, at du så har valgt den rigtige uddannelse.

Læs også: HER møder du højst sandsynligt din kommende kæreste

3. Du kan nemt komme op om morgenen

Hvis du allerede studerer og aldrig har problemer med at komme op om morgenen, er det altså et godt tegn. Hvis alt er galt, har du nemlig højst sandsynligt svært ved at komme ud ad døren og hen på studiet. Det kan naturligvis også bare være, at du er udpræget B-menneske

4. Du ser det som en proces …

… på en god måde. Og det er altså et tegn på, at du har valgt den helt rigtige uddannelse. Hvis alting bare skal overstås, og du aldrig kan se det fede ved studiet, er det altså ikke heeelt godt.

5. Du taler om studiet KONSTANT

Hvis du er typen, der slet ikke kan lade være med at tale om dit studie, er du nok det rette sted. Selvom dine veninder VIRKELIG er trætte af at høre om det, kan du bare ikke lade være. Du er simpelthen SÅ begejstret – det er godt!

Læs også: 9 ting, du hader, hvis du er indadvendt

6. Du har HELT styr på campus

Har du lige søgt ind på studiet? Og glæder du dig så meget, at du allerede har tjekket de bedste cykelruter derhen OG købt alle bøger til første semester? Det er et godt tegn.

7. Du ER allerede uddannet

Eller … Det er du jo naturligvis ikke. Men det er sådan, du føler. Er du ved at læse til lærer? Så har du sikkert allerede anskaffet dig den klassiske lærertaske i kernelæder og dit eget lærerkrus til kaffe.

Læs også: DENNE løgn fortæller han, når han i virkeligheden er dig utro