Hvor skal jeg holde ferie henne?

Hverdag

Top 10 byer i verden, du burde besøge i 2018 ifølge Lonely Planet

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den januar 8, 2018

Ak ja, det store spørgsmål er altid, hvor du skal holde ferie henne, næste gang du skal ud at rejse. Men så er det jo godt, du kan hente masser af inspiration lige her. Du kender sikkert Lonely Planet – en ultimative guidebog og -side, som man næsten ikke kan undvære, når man skal rejse. Jeg har i hvert fald brugt Lonely Planet flittigt på mange af mine rejser.

Personerne bag ved, hvad de snakker om, og der er altid gode råd at hente. Så hvorfor ikke tjekke de byer ud, som Lonely Planet anbefaler, du skal besøge i 2018? Du når sgu nok ikke alle sammen, med mindre dit ’18 KUN skal handle om at rejse. Men så må du jo vælge en eller to steder ud, hvor du bare VIL holde ferie i år.

1 Sevilla, Spanien

Vi starter med nummer et, og det er simpelthen den skønne, spanske by Sevilla. Sevilla er en meget gammel by, og det bærer den også præg af med de hyggeligste, snoede, små gader og en nærmest middelalderstemning. Der er desuden utrolig varmt om sommeren. Faktisk bliver Sevilla af spanierne selv kaldt Spaniens bageovn – det siger vist nok. Måske en lækker forårstur lige er sagen?

Bonus: Flere scener fra Game of Thrones er optaget i Sevilla