Hun trænede 2 gange om dagen i en uge – DET skete der

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Kan man virkelig træne to gange om dagen i en helt uge? Ja, det kan man. Og det var lige nøjagtig det, som Emily Abbate gjorde, skriver MSN Lifestyle.

Der findes uendelig mange måder at træne på. Det gælder for eksempel både de forskellige træningsformer, hyppighed og den tid, du bruger på hver enkelt træning. Og der er altså reeet mange ting, der afgør, hvordan udfaldet af din træning bliver.

Læs også: Hun lavede 100 lunges hver dag i en måned – DET skete der

Det var ikke, fordi Emily Abbate tog en beslutning om, at hun ville træne to gange om dagen i en uge. Det skete ligesom bare helt tilfældigt.
Emily er i forvejen vant til at træne regelmæssigt. Men en dag, da hun kiggede i sin kalender, opdagede hun, at hun ved en tilfældighed havde planlagt at træne to gange om dagen HVER DAG hele den kommende uge. Træningen var blandet og indeholdt blandt andet yoga, løb, spinning og styrketræning.
Emily besluttede sig for at lægge mærke til, hvad der ville ske, når hun trænede SÅ meget på kun en uge.

Læs også: SÅ mange kalorier forbrænder du i missionæren

Så hvordan gik det med at træne to gange om dagen i en uge?

Emily var godt klar over, at det var noget af en prøvelse for hendes krop at træne så meget. Og det er jo heller ingen hemmelighed, at man måske i virkeligheden skal træne mindre for at få gode resultater … Det KAN i hvert fald være dårligt for kroppen, hvis ikke man søger for at lade den restituere mellem sine træningspas.

Men det gik godt for Emily. Det var ikke, fordi der skete noget crazy med hendes krop. Men hun var alligevel overrasket over noget andet … Hun var glad. På en helt særlig måde. Og primært var det, fordi hun nu vidste, at hun og hendes krop kunne klare SÅ meget. Hun var god til alt det her med træning. Hun var en atlet.

MEN! Hun forklarer samtidig, at hun dog ikke vil anbefale andre at træne så meget.
Måske var det alligevel FOR meget.

Læs også: SÅ mange kalorier kan du forbrænde, når du sover