Disse irriterende ting er bare typisk mænd at gøre

Det er typisk mænd at gøre disse irriterende ting

author
Mathilde Brandborg

Du stiger på bussen på vej hjem efter en lang dag. Åh, det bliver dejligt at sidde ned, høre lidt musik og bare være i din egen verden. I stedet kommer du så til at sidde og balancere på sædet… For manden, der sidder ved siden af dig, har åbenbart et par kæmpeklunker, og det bliver nu DIT problem. Du er tvunget til at sidde på et halvt sæde, så han kan bibeholde sin sædkvalitet. Superfedt for ham, knapt så fedt for dig. Mænd er fandme dejlige, men af og til kan de drive os til vanvid! Herunder er listet et par ting, der bare er typisk mænd!

Lyner bukserne op, EFTER han er kommet ud fra toilettet

Altså homie, hvor travlt har du?

Sender uopfordrede dickpics

Det er jo ikke, fordi vi ikke kan udstå synet af en penis, det er bare ikke så nice midt i elevatoren, når du er sammen med syv medstuderende og din underviser… Snapchat, din lømmel!

Efterlader spor i toilettet

Hvor svært er det at bruge en toiletbørste? Altså, det er lidt ligesom en tandbørste – bare til toilettet. Det kræver hverken en uddannelse eller et medlemskort.

Har joggingbukser på i offentligheden

Bedst som du tror, at du skal ud og spise dejlig middag efterfulgt af en god film i biffen, kommer der en hjemløs gående imod dig og begynder at tale til dig … Men så finder du ud af, at det er din kæreste. Come on! Vi ved godt, at det er mere behageligt med joggingbukser end med jeans, men du er ikke to år gammel, vel? Vi synes, du er sexet, når du gør lidt ud af dig selv. Gem joggingbukserne til derhjemme.

Tror, at p-piller og fortrydelsespiller er det samme

True story. De findes faktisk derude! Jeg mødte engang én af dem. Han var nok ikke i skole den dag, de skulle lære om prævention – og basal menneskelig anatomi for den sags skyld…

Piller sig i skægget

Altså, det gror ikke hurtigere af, at du hiver i det, ven.

Lader, som om de lytter

Du kender måske øjeblikket, hvor du ringer og spørger, hvor han bliver af. I har aftalt at mødes til en kaffe, men det har du (åbenbart) ALDRIG fortalt ham. Dine ord er simpelthen kommet ud helt lydløse. Eller også har han bare glemt at høre ordentligt efter.

Afbryder under filmen

Gud forbyde, at du skulle komme til at trække vejret for højlydt under Sharknado. Du har sikkert prøvet, at en fyr har tysset på dig under en film. Nå ja, fair nok, men de glemmer bare nogle gange, at de selv snakker, når DU har valgt film.

Klør sig i skridtet

Det er en evig gåde, om de prøver at være diskrete, eller om de bare giver zero fucks.

Bøvser højlydt

Pas lige på, I ikke brækker jer.

Snotter

Så, hvis du lige kunne holde dine bakterier væk fra os og resten af samfundet, så ville det bare være super.

Men igen, selvom vi kan bliver superfrustrerede over nogle af disse ting, som bare er typisk mænd, så skal vi huske at elske dem. De synes højst sandsynligt også, at vi er røvirriterende på nogle punkter. Vi må ikke gøre vores dejlige mænd kede af det, så bliver de sårede. Det kan du læse mere om her.