Nu kan du få din bedste veninde på dit sengetøj

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Du ELSKER din bedste veninde. Og måske er du vant til at hænge ud med hende hele dagen, HVER ENESTE dag. Men hvad med om natten? Der er I jo nok ikke sammen. Men det kan der faktisk nemt blive lavet om på. For yes – nu kan du nemlig få din bedste veninde på dit sengetøj. Yay!

Det lyder skørt, ja. Men det kan du. Og din veninde kan naturligvis også få dig på sit sengetøj. I kan faktisk være sammen HELE TIDEN. Alt er nice og sjovt ved det.

Læs også: Den ultimative bucket list for bedste veninder

For at få din veninde på dit sengetøj skal du blot tage et billede af hende og uploade det til Shelfies – så laver virksomheden det fineste sengetøj til dig med din venindes ansigt over det hele. Det er altså ret cute!

Du kan uploade dit billede til Shelfies.
Overvej lige, hvor fint det ville være med din veninde på dit sengetøj.

Du har stensikkert mange veninder. Men du ved måske allerede godt, hvad der gør én af dem til den allerbedste. Og måske er det hende, du skal have på dit sengetøj?

Det er egentlig ikke, fordi sengetøjet er superbilligt. Det koster nemlig omkring 850 for en enkeltmandsdyne – og så skal du faktisk bestille hovedpudebetrækket separat. Men derfor kan det måske godt være sjovt at lægge sig til at sove omslynget af sin veninde …

Læs også: 8 film fra Netflix, du bare MÅ se sammen med din bedste veninde

Hvis du har en kæreste …

Selvom det er sjovt at have din bedste veninde all over, når du skal sove, så kan det måske godt virke underligt, hvis din kæreste skal overnatte. Det er naturligvis ikke sikkert, at han eller hun lægger mærke til noget som helst, og det kan da også være, at din kæreste egentlig bare synes, det er sjovt. MEN! Det kan altså også være, at det ikke er alle, der synes, det er særlig fedt eller romantisk.
Heldigvis kan du jo bare skifte til dit nye sengetøj de dage, hvor du sover alene.

Læs også: 5 SMS’er, du KUN modtager fra din bedste veninde