VIDEO: Den bedste kage med bland selv-slik

Her får du opskriften med den bedste kage med bland selv-slik

author
Emilia Jacobsen

Er du VILD med bland selv-slik? Så er du ikke den eneste. Det er bare, som om det er meget bedre at lave sin egen blanding end at købe sig til en blandet slikpose, ikke? Du MÅ bare prøve den her kage med bland selv-slik. Den er proppet med bland selv-slik, både INDENI og OVENPÅ!

Læs også: 10 tegn på, at du er afhængig af bland selv-slik

Det skal du bruge til din kage med bland selv-slik

Til en kageform på 18-22 cm

En shake n’ bake-kage (og de ingredienser, der skal tilsættes heri)
Masser af forskelligt bland selv-slik
Flormelis
Vand

Sådan gør du

Det er måske faktisk den letteste kage til dato. Men det er jo også, fordi du snyder lidt … Anyways, så gælder det om først at samle kagedejen. Følg anvisningen på kagepakken. Når du har en ensartet dej, tilsætter du halvdelen af dit bland selv-slik. Sørg for, at det er godt varieret med lakrids, vingummi, chokolade og skum. Eller vælg alt dit yndlingsslik. Rør godt rundt. Smør din kageform, eller beklæd den med bagepapir, og hæld dejen heri. Bag kagen i ovnen som anvist på pakken.

Imens kagen bager færdigt, forbereder du din glasur. Her kan du bare lave en helt almindelig hvid glasur. Dens formål er nemlig allermest at fungere som en slags lim. Bare bland flormelis og en smule vand til ensartet masse. Den skal ikke være for tynd, så pas på med vandet. Tag din kage ud af formen, hæld din glasur over, og pynt så ellers med resten af dit bland selv-slik. Og ja, der må GERNE være top på! Nyd din lækre kage med bland selv-slik!

VIGTIGT! Kagen skal muligvis have længere tid i ovnen end anvist på pakken, fordi diverse stykker slik kan gøre dejen endnu mere vædet. Det fungerer desuden allerbedst, hvis du beklæder din kageform med bagepapir, fordi slikket har en tendens til at hænge fast på bunden. Good luck!

Prøv også: Vodka & Red Bull-cookies