VIDEO: Lav den bedste cheesecake med mælkesnitter

Foto/ Shutterstock

author
Søs Lytjohan

Ja ja, vi  ved det godt. Vi har en svaghed for cheesecakes, men dem vi laver her på redaktionen er seriøst også nogle af de bedste, vi har smagt. Om det er en cheesecake med Daim eller en festlig cheesecake som denne Mojitocheesecake. Vores besættelse – til stor glæde for vores indre barn – er cheesecake med mælkesnitter. OMG, den smager jo SÅ godt. Det er som at spise en kæmpe mælkesnitte – what’s not to like?

 

Det skal du bruge til en cheesecake med mælkesnitter

Opskriften passer til en springform på 18 centimeter

18  mælkesnitter
3 dl fløde
1 dl sukker
400 gram philadelphia

Sådan laver du den lækre kage

Tag en springform klip et stykke bagepapir til, så det lige dækker bunden af springformen Skær dine mælkesnitter til, så du kan fylde bunden til. Du må gerne presse dem lidt, så der ikke er mellemrum mellem mælkesnittestykkerne. Alt efter størrelsen på din springform bruger du 12 mælkesnitter. Der vil være lidt mælkesnitter til overs, som du kan gemme til pynt.

Tag de sidste seks mælkesnitter og skær kanterne af, så du kun har cremen fra mælkesnitterne tilbage. Læg cremen i en skål.

Hæld fløde og sukker i en skål og pisk, til det er helt stift. Mere stift end du normalt ville piske det. Tilføj philadelphia og mælkesnittecreme i flødeskummen og rør det forsigtigt rundt med en grydeske og kun lige til, det er fordelt. Det gælder nemlig om at holde flødeskummen stiv.

Fordel flødeskumsblandingen over din mælkesnittebund og stil den på køl i fire til seks timer.

Når den skal spises, tager du den af køleskabet, ud af springformen og anretter den på et fad eller en stor tallerken. Pynt den og server den for dine gæster.

ENJOY!