VIDEO: Opskrift på lækre cupcakes med Champagne

Her får du den lækreste opskrift på cupcakes med Champagne

author
Emilia Jacobsen

Denne helt simple opskrift på cupcakes med Champagne er lige det, du havde brug for. Også selvom du slet ikke vidste det. Det er for eksempel den oplagte dessert til nytårsaften! De lækre cupcakes indeholder jo Champagne, og så har de også et festligt udseende. Derfor kan du selvfølgelig også snildt bruge den her opskrift på cupcakes med Champagne til alle andre festlige lejligheder.

Prøv også: Den bedste opskrift på Mojito med Champagne

Se, hvordan du bruger den gode opskrift på cupcakes med Champagne i videoen herunder

https://www.facebook.com/dit.shero.ekstrabladet/videos/316858632262777/

Det skal du bruge

En kagemix
En Champagne/Cava/Cremant
500 gram flormelis
200 gram blødt smør
Krymmel

Sådan gør du

Start med at lave dine cupcakes. Det kan gøres så simpelt som at snuppe en færdig kagemix, hvor du erstatter den mængde vand, der skal tilsættes, med Champagne i stedet. Fordel dejen i muffinforme, og bag dem som anvist på pakken.

Imens de bager, forbereder du din Champagne-frosting. Her skal du piske flormelis og smør sammen med en elpisker. Det kan godt finde på at sprøjte lidt ud over det hele. For at undgå dette tilsætter du lidt Champagne efterhånden. Tilsæt lidt ad gangen, og smag frostingen til. Sørg for, at frostingen ikke får en for tynd konsistens – den skal helst ikke flyde ud over dine cupcakes.

Når dine cupcakes har bagt, er det vigtigt, at du lader dem køle godt af. Hvis du pynter med frosting med det samme, vil den nemlig smelte. Når dine cupcakes er kølet, sprøjter du frosting på med en sprøjtepose og pynter med guld- og sølvkrymmel.

Denne opskrift på cupcakes med Champagne er altså fuldstændig ideel til dessert nytårsaften. Den er fin og delikat og smager himmelsk. Og så indeholder den jo også Champagne, som ligesom er prikken over i’et til sådan en aften. Men brug den gerne til enhver festlig lejlighed, du kan komme i tanker om.

Har du set? 6 lækre drinks, du helt sikkert skal drikke til nytår