VIDEO: Penissmåkager med rom

Se videoen og få opskriften på småkager med rom formet som penisser

author
Emilia Jacobsen

Din første tanke er måske ‘WTF!?’, men jo – vi HAR altså lavet en video, hvor vi viser, hvordan du kan lave penissmåkager med rom … Du har måske smagt småkager med rom før, men de her er ikke til at stå for – da slet ikke, når de har den form, de har. Come on, er det ikke sjovt? De egner sig perfekt til lidt sjov og ballade med veninderne.

Prøv også: VIDEO: Lav de lækreste Kinder Maxi cookies

Se i videoen nedenfor, hvordan du laver de lækre småkager med rom

https://www.facebook.com/dit.shero.sund.ekstrabladet/videos/446045495927504/

Psst! Vi har selv lavet vores penisform ud fra denne guide. Men den kan også købes til 59 kroner her.

Det skal du bruge

Til cirka 40 småkager:
200 gram smør
300 gram hvedemel
1 deciliter sukker
1 æg
½ shot rom

Til glasur:
Flormelis
Vand
Rom

Sådan gør du

Miks smør og tre fjerdedele af melet godt sammen i en skål – brug hænderne, det er lettest. Tilsæt sukker, og rør det rundt i massen. Tilsæt æg og rom, og rør sammen igen. Brug herefter hænderne til at ælte massen. Tilsæt resten af melet, og ælt videre, til du får en ensartet masse. Læg din småkagedej i en frysepose, og sæt den på køl i fire timer eller mere.

Når dejen har kølet, ruller du den ud, så den får en tykkelse på omkring en halv til en hel centimeter. Del eventuelt dejen op i flere dele, inden du ruller den ud, så du skal arbejde med en lidt mindre overflade hver gang. Snup din form, og stik så småkager ud. Fjern overskydende dej, rul ud igen. Fortsæt, indtil du ikke har mere dej, men kun en masse småkager, der blot mangler at blive bagt.

Tænd ovnen på 200 grader. Læg dine penisser på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem omkring 10-15 minutter i ovnen. Hold øje med dem, for det er forskelligt fra ovn til ovn, hvor meget peniskagerne skal have.

Nu skal du lave din glasur. Hæld flormelis i en skål, tilsæt lidt rom og lidt vand. Smag dig frem, hvor meget rom du synes, der skal i. Og lav glasuren forholdsvis tyk, så den ikke løber for meget, når du skal pynte dine småkager. Tag småkagerne ud af ovnen, og lad dem køle lidt af, før du pynter med din glasur og krymmel efter smag.

Et voila! Nu har du lækre småkager med rom, som du kan servere for gæster med samme perverse humor som dig!

Kan du slet ikke få nok af sjove og skøre opskrifter? Så tjek de her geniale opskrifter ud:
Romkugler, du kan blive fuld af
Cheesecake med sour cream & onion-chips
Sådan laver du Kinder Bueno shots