VIDEO: Sådan laver du de lækreste Oreo-shots EVER

Opskrift på shots med Oreos i både tekst og video

author
Emilia Jacobsen

Er du også helt vild med Oreos? MUMS, det er vi i hvert fald – og vi er også ret vilde med alkohol, så hvorfor ikke kombinere de to ting? Det har vi gjort! Vi har nemlig lavet shots med Oreos, og de er VANVITTIG gode. Dem MÅ og SKAL du bare prøve at lave en dag. De har en lækker, cremet smag, og så dufter de altså bare himmelsk.

Prøv også: Sådan laver du Kinder Bueno-shots

Det skal du bruge

Antal: 6 shots

1 dl mælk
12 Oreos
2 cl vodka

Sådan gør du

Det er utrolig simpelt at lave de lækre shots med Oreos. Du starter bare ud med at blende otte Oreos sammen med mælken. Blend, indtil du har en ensartet masse uden klumper. Og prøv så også lige at dufte til massen – woooooow! Herefter snupper du en shaker, hvor du mikser din Oreo-masse sammen med vodka. Og så har du faktisk dine Oreo-shots.

Vil du gøre det hele lidt festligere? Så kan du pynte kanten af dine shotglas med knuste Oreos. Knus tre Oreos ved eksempelvis at putte dem i en frysepose og banke løs herpå. Dyp hvert glas i klar sirup eller honning – bare lige kanten af glasset. Dyp herefter glassene i dine Oreo-krummer.

Nu er der jo faktisk bare tilbage at hælde op i glassene og drikke løs. Vi anbefaler helt klart at lave dobbeltportion, hvis ikke firedobbeltportion, for når først du er gået i gang, vil du bare have mere.

Prøv også: Sådan laver du de bedste Nutella-shots