Video: Server ostepops-cheesecake for veninderne

Tør du servere en lidt anderledes cheesecake for dine veninder?

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Der findes et hav af seriøst lækre cheesecakes. Måske har du allerede prøvet kræfter med vores lækre Knoppers-cheesecake? Hvis du er til lidt anderledes smagskombinationer, har du måske endda lavet vores cheesecake med sour cream & onion-chips? Hvis du er mere til ostepops, kan du også prøve vores lækre ostepops-cheesecake. Den er klart et skud værd, hvis du skal servere noget lidt anderledes for veninderne!

Se videoen her:

Ostepops-cheesecake

Tør du servere den her for dine veninder? 🍰😜 Link til opskrift her: https://bit.ly/2XIhCCG

Posted by Shero sund on Thursday, April 25, 2019

Det skal du bruge

Opskriften passer til en springform på 18 centimeter

En pose ostepops

3 Digestivekiks

70 gram smør

3 dl piskefløde

1 dl sukker

400 gram Philadelphia

Sådan gør du

Tag en halv pose ostepops og de tre digestivekiks og knus det hele i en skål. Tilsæt smeltet smør og rør godt rundt. Tag en springform, og klip et stykke bagepapir til, så det lige dækker bunden af springformen. Kom din masse i springformen, og pres godt sammen. Brug eventuelt bunden af et glas til formålet.

Hæld fløde og sukker i en skål og pisk, til det er godt stift. Tilføj Philadelphia, og pisk lidt mere. Fordel ostemassen over din chipsebund, og stil den på køl i minimum fire timer. Gerne længere.

Når den skal spises, tager du den først ud af køleskabet, så ud af springformen og anretter den på et fad eller en stor tallerken. Pynt den med en halv pose ostepops.

Server din ostepops-cheesecake – og husk at filme dine veninders reaktion! Der er med garanti en helt genial insta-story i vente.

Læs også: Kæmpe mælkesnitte-kage, du vil ELSKE