Opskrift på den bedste cheesecake

Hverdag

VIDEO: Verdens bedste cheesecake med M&M’s

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den september 21, 2018

Leder du efter verdens bedste cheesecake? Så har du fundet den nu! Og så er den ovenikøbet proppet med M&M’s. Du kommer til at elske den og garanteret også fortælle alle andre, at det er verdens bedste cheesecake. Psst! Den er også herrelet at lave.

Tjek i videoen nedenfor, hvordan du gør.

Hvem vil du lave den her cheesecake sammen med? 😋😎😍Få hele opskriften her:https://bit.ly/2OIvedl

Posted by Shero on Saturday, September 22, 2018

Prøv også: Lav den lækreste cheesecake med mælkesnitter

Det skal du bruge

5 digestivekiks
100 gram smør
400 gram M&M’s Peanut
400 gram M&M’s
400 gram Philadelphia
1 deciliter sukker
3 deciliter piskefløde

Sådan gør du

Tag dine M&M’s Peanut, kom dem i en frysepose, og knus dem ved at banke på dem med eksempelvis en kagerulle. Bland de knuste M&M’s Peanut med knuste digestivekiks, og tilsæt smeltet smør. Rør godt rundt. Tag en springform, og klip et stykke bagepapir til, så det lige dækker bunden af springformen. Kom M&M’s-massen i springformen, og pres godt sammen. Brug eventuelt bunden af et glas til formålet.

Hæld fløde og sukker i en skål og pisk, til det er godt stift. Tilføj Philadelphia, og pisk lidt mere. Tilsæt almindelige M&M’s, og vend dem i ostemassen. Fordel ostemassen over din M&M’s-bund, og stil den på køl i minimum fire timer. Gerne længere.

Når den skal spises, tager du den ud af køleskabet, ud af springformen og anretter den på et fad eller en stor tallerken. Pynt den med masser af M&M’s, og server den for dine gæster … Eller spis løs selv!