Få opskriften på den BEDSTE White Russian med Ben & Jerry’s

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Det BEDSTE i hele verden er jo nok, når du giver efter for dine cravings, hopper i nattøjet og giver dig selv lov til at stene ‘Kardashians’ i timevis med en Ben & Jerry’s balancerende på maven. Am I right? Men det er bare OGSÅ det bedste at gå ud med veninderne og drikke White Russian(s) til den lyse morgen. Og nogle gange kan man altså ikke gøre alting på samme tid. Eller kan man? Med disse White Russians med Ben & Jerry’s får du lidt det bedste fra begge verdener. De smager helt åndssvagt lækkert – samtidig med, at du kan få en lille brandert på med veninderne. Det er jo den perfekte drink!

Læs også: Prøv denne lækre og sundere udgave af cookie dough

Du kan se, hvordan vi har lavet de lækre White Russians med Ben & Jerry’s i videoen herunder. For god ordens skyld får du selvfølgelig også opskriften, så du kan lave en helt igennem bulletproof og lækker White Russian med Ben & Jerry’s.

Det skal du bruge

Okay, okay … Denne opskrift er ikke just rocket science. For at lave en lækker White Russian med Ben & Jerry’s skal du bruge følgende:

Opskriften passer til to drinks

  • 2 kugler Ben & Jerry’s – vi brugte Chocolate Fudge Brownie, men du kan selvfølgelig også vælge en af de andre varianter
  • 8 centiliter vodka
  • 4 centiliter Kahlua
  • 8 centiliter sødmælk

Og så er fremgangsmåden egentlig supersimpel. Du skal nemlig bare blende det hele sammen til en ensartet masse, hælde op i glas, eventuelt stikke et sugerør i og servere! Hvis du ikke ejer en blender, kan du til nøds forsøge dig med en elpisker – bare pas på, at du ikke ender med Ben & Jerry’s på samtlige af dine køkkenvægge!

Har du fået blod på tanden og mangler flere sjove opskrifter på drinks? Så kan du prøve denne lækre opskrift på Strawberry Daiquiri med Sun Lolly – eller hvad med chokoladefyldte og lækre shots med Kinder Maxi?

Læs også: Få opskriften på en anderledes cheesecake med Snack Chips