10 film fra Netflix, der egner sig perfekt til den ultimative tøseaften

Her er de bedste film til tøseaftenen

author
Emilia Jacobsen

Noget af det bedste og hyggeligste i verden er da, når du og dine veninder holder tøseaften, hvor der bare skal ses film og spises guf i massevis. Og mens nogen er til de mere sexede film, så er sådan en tøseaften altså bare bedst med tøsefilm. Hvis du ligefrem er i et forhold med Netflix, så passer det jo perfekt, at jeg her har fundet 10 perfekte tøsefilm fra Netflix til anledningen. Klik videre, og se de bedste film til tøseaftenen.

How to Lose a Guy in 10 Days

Jeg elsker elsker elsker den her film, og hvis du ikke har set den, kan du godt se at komme i gang! Matthew McConaughey er i sit es i den her rolle, og Kate Hudson er den perfekte medspiller. Den er både sød, sjov, dum og så sød igen. Og ja, den kan godt klare at blive genset, hvis det nu er tilfældet, at du allerede har set den én gang før – eller måske en milliard gange ligesom mig.

 

The Proposal

Der er ingen tøseaften uden Sandra Bullock, min absolut yndlingsskuespillerinde. Og ikke nok med det er der også noget lækkert at kigge på i form af Ryan Reynolds. Genial tøsefilm med plads til både humor og romantik. Frem med popcornene og nyd den!

 

The Notebook

Jep, den er selvfølgelig også på listen! Måske det er din yndlingsfilm? Det er i hvert fald mange pigers yndlingsfilm, og det forstår jeg altså godt. Endnu en Ryan gør det godt, denne gang vores alle sammens favorit Ryan Gosling. Filmen er spækket med kærlighed og romantik. Hvis du skal se den med nogen, er det da dine veninder, selvom jeg nu også har hørt om piger, der har lokket deres kæreste med på en kigger.

 

Confessions of a Shopaholic

En film, vi piger virkelig kan relatere til, for det gennemgående tema er SHOPPING! Ja tak. Der er altid et eller andet rart ved at se en film, hvor der bare bliver shoppet løs, for så kan man få lidt af abstinenserne afværget. Men filmen har også en god sjat kærlighed i sig, og det siger vi da heller ikke nej tak til – tværtimod.

 

In Her Shoes

Hvis du er vild med The Holiday og Cameron Diaz, er du helt sikkert også vild med den her film. Jeg ville hellere end gerne sætte The Holiday på listen her, men lad os lige lade den ligge lidt, til vi kommer tættere på December. Imens kan du nyde Cameron som søsteren Maggie, der faktisk, ja undskyld mig, er lidt af en strigle. En film om søsterskab, kærlighed og familiedrama, som er perfekt at se sammen med din veninde.

 

Sex and the City

Jeg er ikke sikker på, at jeg overhovedet behøver at tilknytte nogle ord til den her film eller til, hvorfor den er med på listen. Det er og bliver den ultimative tøsefilm, som er et MUST til tøseaftenen, uanset hvor mange gange I faktisk har set den. I kan jo snuppe både 1’eren og 2’eren eller endda binge serien helt forfra.

 

P.S I Love You

Okay, det er selvfølgelig ikke meningen, at I skal bruge hele aftenen på at tude, men det kan jeg altså ikke love, I ikke kommer til her. Ups. Filmen er helt fantastisk, men desværre både meget trist og sørgelig. Så find lommetørklæderne frem, for den er altså det værd.

 

White Chicks

En god gammel klassiker og måske faktisk en af de sjoveste film, der nogensinde er lavet – altså ifølge mig… Det kan godt være, at I kommer til at tude over førnævnte film, men den her får altså også tårene frem, det er blot glædestårene. For I kommer til at græde af grin, det er umuligt at lade være. Glæd jer!

 

Mean Girls

Oh yes, now we’re talking. Igen skal vi tilbage til en god gammel klassiker, der seriøst aldrig bliver kedelig. Og jo, det kan godt være, at det sejler eller har sejlet for Lindsey Lohan, men hun holder altså stadig i den her film. Bitchfights, sladder og drama er all over filmen, og det er skidefedt og sjovt at følge med i.

 

How to Be Single

Jeg slutter af med en nyere film, som altså bare er genial. Her på redaktionen ELSKER vi Rebel Wilson og hendes skønne sind og humor, og derfor elsker vi hende selvfølgelig også i den her film. Den er hylende sjov, klart når Rebel er hovedrollen, og den har også et skønt budskab. Der er ikke så meget andet at sige end: Kom i sving.