Yes! Nye emojis er på vej – tjek dem alle sammen ud her

Tjek alle de nye emojis i 2019

author
Emilia Jacobsen

Det er og bliver bare altid en GLÆDELIG nyhed, når der kommer nye emojis. Sådan er det vist bare med onlinegenerationen – der skal sgu ikke så meget til at glæde os, vel? Og nu bliver vi altså endnu engang glade, for der kommer nye emojis i 2019. Og det skulle eftersigende være om et par måneder.

Tænk engang, at de kan blive ved med at komme på nye ting. Men altså, det ender jo også altid med at være nogle, man ikke vidste, man manglede. Eller også rammer de spot on med den, man bare har længtes efter i laaaaang tid. Denne gang gælder det for eksempel den nye gabe-emoji og så selvfølgelig odderen – hvordan har vi overhovedet kunne leve uden en odder-emoji?

Læs også: Det siger din yndlingsemoji om dig

Vores favoritter – hvilken en er din?

Lad os lige starte med den der cute odder-emoji og også gabe-emojien, bare fordi de er nogle af de bedste nye emojis i 2019 og altså ENDELIG skal være en del af emoji-kataloget. Du kan i hvert fald ikke komme her og fortælle, at du aldrig har tagget din veninde i en odder-video på Facebook. Alle elsker jo oddere! Og er vi ikke ved at være lidt trætte (høhø) af altid at bruge snorke-/sove-emojien? Vi har manglet dig, gabe-emoji.

Kunne den være mere cute?

It’s finally here!

 

Vi kommer ikke uden om …

Emojipedia kalder den godt nok for “Pinching Hand”, men vi ved vist alle sammen godt, i hvilken sammenhæng den kommer til at blive brugt, ikke? Den er jo geniaaaaaal.

Og noget helt andet er …

… at der virkelig må sidde nogle nice mennesker, der udvikler nye emojis, for de er simpelthen blevet så alsidige og inkluderende. Først blev de forskellige hudfarver udviklet, så fik vi også forskellige hårtyper og -farver, og nu er de gået endnu længere. De nye emojis i 2019 indeholder nemlig både mennesker, der er blinde, døve, sidder i kørestol, og så er der faktisk også kropsproteser. Så fedt!

Tjek hele oversigten over de nye emojis i 2019 herunder

Kilde: Emojipedia