Efter et engangsknald

Kærlighed

10 fejl du begår efter et engangsknald

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den september 30, 2016

Du er taget med en fyr hjem efter byen. I har knaldet, og så sker der det, som sker for mange af os piger, når vi har knaldet med en lækker fyr. Nu synes du nemlig, han er lidt spændende og sød – du vil have ham! Men hvis du gerne vil ham, skal du stoppe med at gøre dette efter et engangsknald.

1 Når du går ud fra, at du skal overnatte

I de fleste tilfælde, vil han synes, at det er helt okay, at du bliver og sover. Men for en sikkerheds skyld, så vent hellere på invitationen.

2 Når du bliver for længe dagen efter

Du behøver ikke liste dig ud, inden han vågner, men lad nu være med at blive til frokost, når han ikke har bedt dig om at blive.

3 Når du gør ham til lilleske

Der kommer virkelig ikke noget godt ud af, at klæbe dig fast til ham hele natten. Det kan godt være, at du hungrer efter noget intimitet, men det kan du ikke forvente at få fra et one night stand, da!

4 Når du glemmer noget med vilje

Vi tror rigtig, at vi snyder dem, når vi gør det. Men i virkeligheden er det utrolig tydeligt, at du glemmer det med vilje. Han ved godt, at det er en undskyldning for at komme igen. Selvom det nogle gange virker sådan, er mænd altså ikke dumme.

5 Når du skriver til ham fem minutter efter du er gået

Stop med at skrive ‘Tak for en hyggelig nat’ lige efter du er gået. Han vil føle sig kvalt, og du vil fremstå desperat. Det kan godt være du er det, men det behøver han jo ikke at vide, vel?

6 Når du bliver for stiv og fortæller om dine følelser

‘Jamen, jeg synes bare, du er så søøød’. Nej! Du synes, han er pæn, og at han knalder lækkert. Du har ikke følelser for ham allerede, du vil bare rigtig gerne have en kæreste, og det skal altså ikke være dit engangsknald, som du fandt klokken lort på den lokale.

7 Når du spørger hvad hans intentioner er

Lad være med at sige ‘Lov mig du skriver i morgen’ inden I knalder. Du skal ikke regne med noget som helst fra en liderlig fyr. Han vil love dig guld og grønne skove, når han først står der med en stiv tissemand.

Når du stalker dig frem til ham på Facebook

Han vil synes, du er mærkelig, når du sender ham en venneanmodning, lige efter du er gået, fordi du har tjekket hans fulde navn på hans postkasse.

9 Når du prøver at kysse ham offentligt, næste gang du ser ham

Bare fordi I tog sammen hjem i går, betyder det virkelig ikke, at du skal kysse ham i byen aftenen efter. Gå over og sig hej, men lad være med at kysse ham som om, I var kærester.

10 Når du skriver, du er interesseret i mere

Der kommer ikke noget godt ud af at skrive senere på dagen, at du gerne vil mere. Han bakker fuldstændig ud, når du allerede er kæresteklar. Rolig nu!

Vi ved godt, vi siger det hårdt, men det er for vores alles bedste!

Mere om