10 GENIALE grunde til, at du skal date en rødhåret

Der er masser af gode grunde til at date en rødhåret, fra Prins Harrys cuteness til flotte fregner. Her får du 10 grunde til at du skal date en rødhåret.

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Alle fyre er dejlige! Nej, okay … DE FLESTE fyre er dejlige. Du ved sikkert allerede, at der er flere fordele ved at have en skaldet kæreste. Men har du nogensinde prøvet at date en rødhåret? Hvis svaret er nej, er det bare med at komme i gang. Se bare nogle af disse VIRKELIG gode grunde til at date en rødhåret.

1. Cuteness factor

Rødhårede fyre ER bare sødere! Se bare på Ed Sheeran.

2. Rødhårede børn, ja tak

Rødhårede børn er jo nok noget af det mest nuttede i hele verden. Og hvis du virkelig gerne vil have rødhårede børn, er generne højst sandsynligt virkelig stærke hos den rødhårede fyr, du møder. Så rødhårede børn – tjek!

3. Ingen hudkræft

Rødhårede er tit lidt lysere i huden end mange af os andre. Derfor ved de skønne, rødhårede fyre også, at det er vigtigt at bruge en god solcreme med en høj faktor, så man ikke får hudkræft.

4. One in a million

De rødhårede fyre er sjældne – kun omkring 2 procent af jordens befolkning er nemlig rødhårede. Det er da lidt særligt.

5. Fregner

Fregner. Så. Fine. Og. Søde. Fregner.

6. Fræk accent, ja tak

Mange irske og skotske fyre er rødhårede. Og den der nice accent er da ikke til at stå for!

Læs også: Rødhårede har mest sex

7. Royalt bryllup?

Udover Prins Harry er der enormt mange royale, der er rødhårede. Så hvis du finder dig en rødhåret kæreste, er der måske en lille chance for, han faktisk har blåt blod i årene. Og er du en af dem, der går og drømmer om et rigtigt prinsessebryllup? Så skulle du måske overveje at date en rødhåret.

8. Sund, sundere, sundest

En undersøgelse viser, at mænd med naturligt rødt hår har 54 procent mindre risiko for at få prostatakræft end mænd med lyst, brunt eller sort hår. Og hvem vil ikke gerne have en sund kæreste?

9. De dufter bare bedre

Rødhårede mænd dufter bedre. Åbenbart. Og så udskiller de sørme også flere dufthormoner, der altså gør os kvinder helt vilde i varmen.

10. Du kan altid spotte ham i mængden

Når du så endelig er begyndt at date en rødhåret fyr, må du ALDRIG give slip igen. Og hvis du gør, er han heldigvis nem at finde igen. Tænk bare på, hvordan du hurtigt kan spotte hans ildrøde, smukke manke i en mængde af leverpostejsfarvet hår.

Læs også: Denne type kæreste har det bedste sexliv