10 personer afslører de skøreste ting, de har gjort på første date

En masse historier med skøre og mærkelige ting, der er sket på første date

author
Emilia Jacobsen

Første dates er altid liiidt interessante, for man ved aldrig rigtig, hvad der kommer til at ske. Det er ofte lidt akavet, og nogle gange sker der altså også nogle skøre ting som på disse dates. Måske du kan få gode ideer til første date, når du læser med … Måske ikke.

Læs også: Droppede han dig efter første date? Dette kan være årsagen

1 Eksen

“Det skøreste, jeg nogensinde har gjort på en første date, er at smutte fra daten, gå på bar, drikke mig i hegnet og så vågne op med min eks dagen efter. Ups.”

2 Tatoveringer

“På en første date engang fik vi lavet tatoveringer. Det var faktisk ret sjovt.”

3 Nøgenbadning

“Jeg nøgenbadede på en første date med en fyr, jeg havde mødt på Tinder.”

4 På toilettet

“Jeg smuttede engang på ‘toilettet’ – altså jeg gik fra daten. Han var begyndt at fortælle mig, hvordan det ville være, når vi en dag blev gift. Jeg blev altså nødt til at smutte.”

5 Analsex

“Jeg havde engang analsex på første date … to år senere blev vi gift. Haha.”

6 Pooltid

“Jeg hoppede engang i poolen med al tøjet på på første date. Vi datede kun et par uger efter det, men det er virkelig et godt minde.”

7 Babysitting

“Jeg måtte engang babysitte en fyr, fordi han brækkede sig på mit badeværelse hele natten. Og ja, det var vores første date.”

8 Mere bræk

“Jeg var engang så nervøs på en første date, at jeg kastede op på min kjole. Jeg prøvede at redde den ved at grine sødt og fjollet, men nej, det virkede ikke.”

9 Stripklub

“Min værste og bedste første date var da vi tog ud at spise og på stripklub bagefter. Det var en meget interessant periode i mit liv …”

10 Ingen regning, tak!

“På en første date engang efterlod jeg regningen hos pigen, og sneg mig ud ved at lade, som om jeg gik på toilettet. Men altså, hun virkede også lidt crazy.”

Læs også: Sådan lærer du ham ægte at kende på første date

Kilde: Whisper