10 personer indrømmede deres utroskab: Det skete der efterfølgende

author
Mathilde Brandborg

Utroskab er desværre noget, en del kommer til at opleve. Enten som den, der er den utro part, ellers som den, der er offer for det. I nogle forhold foregår utroskab gang på gang, uden at det slipper ud. Men i andre tilfælde fortæller den utro part sin kæreste om det. Det er meget blandet, hvordan partnere vælger at fortælle om deres utroskab – og det er meget forskelligt, hvordan der reageres på det.

Forvirrende undskyldning

“Da jeg fortalte ham, at jeg havde været ham utro, undskyldte han. Han påstod, at jeg havde gjort det, fordi han ikke kunne gøre mig glad og måtte have gjort noget forkert.”

Tilfredshed for alle

“Jeg indrømmede, at jeg havde været min kæreste utro. Han sagde, han ikke kunne forstå, hvorfor det havde taget mig så længe at finde noget, der virkelig kunne tilfredsstille mig i sengen. Nu lever vi i et åbent forhold.”

Shitstorm

“Jeg indrømmede over for ham, at jeg havde været utro. Da jeg vågnede dagen efter, var samtlige af mine profiler på de sociale medier blevet spammede med hadebeskeder.”

Trofast partner

“Jeg hader det faktum, at jeg har fortalt ham, at jeg har været ham utro, og at han ikke vil slå op med mig.”

Double-trouble

“Min ekskæreste forlod mig, fordi jeg var hende utro. Nu er hun sin nye ekskæreste utro med mig! Hvad fanden sker der!?”

Hykleren

“Min mand sagde, at han var villig til at afprøve et åbent forhold, da jeg sagde til ham, at jeg havde været ham utro. Jeg ved, det virker lidt hyklerisk, men jeg har slet ikke lyst til at være i et åbent forhold.”

LÆS OGSÅ: 8 hemmeligheder, kvinder aldrig fortæller deres mænd

Effektiv forholdsbooster

“Jeg fik aldrig opmærksomhed fra min mand førhen. Han lyttede aldrig til mig. Men da jeg en dag fortalte ham, at jeg havde været ham utro ændrede alt sig. Nu er han betænksom, omsorgsfuld og opmærksom. Det er sjovt, som tingene ændrer sig.”

Kedelig konsekvens

“Jeg var min ekskæreste utro og fortalte hende det. Hun forlod mig, hvilket er forståeligt. Men nu føler jeg mig så ødelagt. Jeg fortjener bare at være alene resten af mit liv. Hun var alt for mig.”

Solid tillid

“Min forlovede tilgav mig med det samme, da jeg fortalte ham, at jeg havde ham utro. Jeg har det simpelthen så dårligt over, jeg har gjort det. Men omvendt er jeg lykkelig over, at han elsker mig så højt, at han har valgt at blive sammen med mig, og at vores forhold har overlevet utroskab.”

Smertefuld hemmelighed

“For nogle måneder siden indrømmede jeg overfor min kæreste, at jeg havde været ham utro. Han bliver ved med at spørge, hvem jeg var sammen med, men det ville ødelægge ham, hvis han fandt ud af det.”

Kilde: Whisper