10 ting, ALLE singler gør

Er der virkelig nogle ting, som alle singler gør? Vi har samlet 10 ting - læs med her.

author
Anja Bruneskjold

Det er ikke, fordi der behøver at være supermeget forskel på at være single og være i et forhold. I hvert fald ikke i forhold til interesser og den slags … Men der er alligevel nogle ting, som nærmest alle singler gør. Vi har samlet 10 af dem.

1 Du stalker alle på Facebook

Yes, det kender de fleste. Det er jo ikke ualmindeligt at havne på en eller anden profil, der tilhører en skolekammerats søsters grandkusine. Men når man er single, er det, som om man lige skal vurdere alle en ekstra gang. Måske er de oplagte til en date?

2 Bland selv-slik er det bedste

Når du er single, behøver du aldrig nogensinde at gå på kompromis, når du køber bland selv-slik. Og derudover er der ingen fare for, at alle dine yndlingsstykker forsvinder.

Læs også: 10 tegn på, at du er afhængig af bland selv-slik

3 Aaaaltid flot undertøj

Det er altså ikke, fordi man har grimt undertøj på, bare fordi man har en kæreste. Men er det ikke, som om man går lidt mere op i at have sit favoritundertøj på, hver eneste gang man skal ud? Sådan så man har det EKSTRA godt med sig selv, hvis nu man skulle rende ind i en eller anden potentiel date.

4 Du roder lidt

Det er ikke, fordi du er et rodehoved, når du er single. Men der sker altså bare et eller andet, når man ikke bor sammen med en kæreste. Eller hvis der aldrig kommer en kæreste på besøg. Du behøver aldrig rigtig tage så meget hensyn på den måde. Så ja, det der med at rode er altså noget, mange singler gør.

5 Du kan ALTID ses

Hurra, dine veninder elsker at lave aftaler med dig. For du kan nærmest altid ses. Såååå fedt!

6 Du har tid til flere fristidsinteresser

Selvom det er dejligt at have en kæreste, så er det altså også ret skønt at være single. Har du overvejet, hvor meget tid du har til at dyrke dine fritidsinteresser?

7 Du er altid den sidste til festen

Det er ikke, fordi man nødvendigvis er kærestekedelig, når man har en kæreste. Men nogle gange er man … Hvis du er single, har du sikkert tendens til at blive superlænge, når du er til fest. Du skal ikke være sammen med din kæreste, og du behøver ikke gå tidligt i seng, fordi du skal til brunch hos din svigermor den efterfølgende morgen.

8 Du bestemmer selv, hvilken serie du vil se

Hvis du har en kæreste, er du sikkert vant til at gå på kompromis, når I skal finde ud af, hvilken serie I vil se. Og det er der jo ikke noget galt med. Men det er altså også sååå rart at være den eneste, der bestemmer i den forbindelse.

Læs også: 7 situationer, du kender, hvis du er den eneste single i venindegruppen

9 Ingen forventer noget af dig

Altså … Dine venner, veninder og familie har nok nogle forventninger til dig. Men du behøver ikke at tage hensyn på samme måde, som når du har en kæreste. Det kan godt være ret rart.

10 Du behøver ikke at spille skuespil

Det lyder måske lidt voldsomt, men du har stensikkert været tvangsindlangt til at høre eller se et eller andet, der på INGEN måde interesserer dig. Og så kender du nok også det der med, at du ikke kan lide at sige det. Og pludselig tror din kæreste, at du OGSÅ er helt vildt interesseret i fodbold.

Kan du finde på andre ting, som singler gør?