10 ting, din kæreste gør, som er MEGAirriterende

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Er du i et forhold? Så kender du helt sikkert det der med, at din kæreste er irriterende. Måske ikke hele tiden … Medmindre din kæreste er en fyr. Og hvis vi lige er SUPERstereotype naturligvis.

1. Hvad er en toiletbørste for noget?

Det kan da for pokker ikke være SÅ svært at rode rundt i toilettet med en børste. Man skal nærmest ikke engang bruge hovedet …
Og yes, der er naturligvis flere ting i denne genre, som gør, at din kæreste er irriterende. Men det med toiletbørsten er altså det værste.

2. Han støvsuger dårligt

Ja, sorry … Men hvor svært kan det være at svinge støvsugeren i HELE hjemmet? Det giver jo INGEN mening kun at fjerne støv i midten af stuen.

Læs også: 7 situationer, du kender, hvis du bor sammen med din kæreste

3. Han vil rewardes, når han har taget opvasken

Din kæreste er irriterende, når han har taget opvasken. Det er STENSIKKERT! Og han er helt sikkert også i overkanten, hvis han har vasket tøj eller redt sengen. Hvis HAN skal have en medalje, så skal DU altså også.

4. Han siger, at han hører efter …

… men det gør han slet ikke. Hans stenerblik afslører det hele, men han nægter stadig. Selvom det jo er SÅ nemt at regne ud, når han spacer ud og er ligeglad med, hvad du siger.

5. Han klør sig i skridtet

HVORFOR? Det er jo så ulækkert at se på. En ting er, at han gør det, når han er alene. Men hvorfor skal alle mulige andre se på det?

6. Tænd, sluk, tænd, sluk

Okay. Din kæreste trykkede på lyskontakten til badeværelset, da han skulle derud. Men af uransagelige årsager, kan han ikke finde selv samme kontakt, når han er færdig. DU ender med at slukke lyset efter ham. Altid. Hver gang. Selvom det måske er mor-agtigt at sige, så ER strøm jo altså ikke gratis.

7. Han nægter, at han snorker

Nej, undskyld. Det er naturligvis bare for sjov, at vi vækker jer midt om natten for at sige netop det. Det er bare noget, vi finder på. Come oooon.

8. Han smider sokker OVER ALT

Synes du ikke også, din kæreste er irriterende, når han vælger at bruge hele hjemmet som vasketøjskurv? Jo. Det synes du helt sikkert. Og sådan har vi det også.

9. Tager venner med hjem helt spontant

Selvom du godt kan lide hans venner, så er det altså stadig ret irriterende, at han tager dem med hjem uden lige at cleare det med dig. Det er bare så ufedt at få besøg, lige når man er trådt ud af badet.

10. Du må gerne bestemme, hvad vi skal spise

Ih, tak. Der er jo heller ikke, fordi det er netop det, der er allermest irriterende ved at skulle lave mad. Ja, netop. At bestemme HVAD, vi skal spise. Så tak.

Læs også: 7 ting, din kæreste elsker, du gør