10 ting, du og din kæreste SKAL lave inden jul

Foto/ Shutterstock

author
Liv Raahauge Frederiksen

Julen er hjerternes fest. Men tit og ofte kan julehyggen forsvinde i julefrokoster, gaveindkøb og stress. Derfor har vi samlet de 10 ting, som du og din kæreste BØR lave for at få en helt perfekt, romantisk og hyggelig jul.

Læs også: 6 fyre afslører den værste julegave, de har fået af deres kæreste

1 Se julelysene blive tændt

Julen kan være en dyr tid. Hvis du synes, at julen hurtigt kommer til at handle om gaver og materielle ting, så er der faktisk rigtig mange juleaktiviteter, som ikke koster en krone. En ting, du og din kæreste kan lave, er at se julelysene og juletræet blive tændt i den by, I bor i.

2 Gå en tur i skoven

Hvis vi skal blive ved de gratis glæder, så er en tur i skoven da oplagt. Det er superromantisk at gå hånd i hånd gennem sneen … Men I behøver ikke engang at vente på sneen. Lige nu kan I nyde det smukke ved, at årstiden skifter, og naturen ændrer farver.

3 Stå på skøjter

Der findes vel ikke noget mere romantisk og julet end at stå på skøjter. Selvom I måske ikke bevæger jer elegant over isen, som i alle de romantiske julefilm du har set, så vil I helt sikkert få et godt grin og en MEGAsjov dag.

Læs også: 6 frustrerende julesituationer, du kender, hvis du er i et nyt forhold

4 Biffen

Der kommer SÅ mange gode nye film i november og december. Der er selvfølgelig alle de oplagte, søde julefilm, som bare er fedest at se op til jul. Men efter et par måneder, hvor biograferne har været lidt sløve med udvalget, vælter det pludselig ind med gode film, fordi det bare er sæson for at gå i biffen.

5 Vennerne

Julen er altid en undskyldning for hygge. Så hvorfor ikke invitere jeres fælles venner til glögg, æbleskiver og til at rafle om gaver? Ellers I kan gå all in og invitere til julefrokost. I kan jo holde det som sammenskudsgilde – eller måske du bør udfordre dine gæster i, at de alle skal medbringe en hjemmelavet snaps. I kan endda prøve en af de her fem perfekte drukspil til julefrokosten.

6 Julemarkeder

Tag din kæreste i hånden, og udforsk nogle af landets mange hyggelige julemarkeder. I København er julemarkedet i Tivoli eller i Nyhavn altid et hit. Men hvorfor ikke også prøve det hyggelige H.C. Andersens julemarked i Odense? Eller Jul i Den Gamle By i Århus? Julemarkeder er ikke kun romantiske, men også en genial måde at komme i julestemning på.

7 Hyggedag på sofaen

Jul og kulde er den perfekte undskyldning for, at du og din kæreste bruger en hel dag på sofaen. Den skal stå på dyner, varm kakao og julesnolder. Hvis I virkelig skal gå all in på jul, så kan I jo starte med en omgang småkagebagning, imens I hører julemusik.

8 Kinky Christmas

Julen kan da meget mere end bare pebernødder og varm kakao under en masse tæpper. Den kan faktisk være supernaughty, hvis du lige hopper ud af skisokkerne og skifter outfit til et sexet nissepigekostume. Så kan I passende kaste jer ud i en af de her fem frække julelege, der skal prøves af i sengen.

Læs også: DENNE julekalender med sexlegetøj skal du købe til din kæreste

9 Gå i barndom

De fleste bliver vel lidt nostalgiske omkring julen. Så hvorfor ikke bare gå fuldstændigt i barndom? Find “Harry Potter”, “Gremlins”, “Home Alone” frem – eller jeres yndlings-julekalendere fra barndommen.

10 Køb den grimmeste julesweater

En ting, som du og din kæreste skal lave for at blive HELT klar til jul, er da at købe matchende julesweaters. I vil uden tvivl blive lagt mærke til, når I er til familiejulefrokost. Her er det selvfølgelig oplagt at battle om, hvem der kan finde den absolut grimmeste julesweater.

Læs også: Folk, der pynter tidligt op til jul, er lykkeligere