Hvad tænker han?

Kærlighed

10 ting han tænker, men aldrig vil fortælle dig

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den december 21, 2016

Sandheden kan gøre ondt, men sandheden er nu engang, at din kæreste tænker nogle ting, som han ikke vil fortælle dig, da det vil såre dine følelser. Men hvis du er lige så nysgerrige som os, får du alligevel tingene af vide her. Men husk, så snart du har læst det, kan du ikke unsee it.

1 Han hader at ringe for at sige godnat

Det er sjældent smart at tvinge mænd til noget. De kan lide at ringe, når de selv har lyst, og ikke fordi du har tvunget dem til det. Han ved, du synes, det er sødt, at han ringer for at sige godnat, så han gør det for at gøre dig glad. Men ærligt talt, han magter det ikke.

2 Han vil gerne have, I prøver flere nye ting

Det er ikke, fordi din kæreste ikke er tilfreds med jeres sexliv, han kunne bare godt tænke sig, I snart prøver noget nyt i soveværelset. Men han ved ikke, hvordan han skal sige det, uden det lyder som om, han synes, du er kedelig i sengen – for det synes han ikke.

3 Han synes godt, du kunne vise lidt mere hud

Mænd er visuelle. Selvom du elsker dine joggingbukser og din slidte T-shirt, betyder det ikke, at han gør. Han foretrækker, når du hopper i noget kort og lækkert.

4 Han kan lide din familie, men gider ikke at se dem konstant

Familien er altid et følsomt emne. Han vidste godt, at din familie var en del af pakken. Men han har ikke lyst til at føle, at han også dater din familie. Han kan godt lide dem, men han har altså ikke behov for at besøge dem hver eneste weekend.

5 Han savner at hænge ud med vennerne

Mænd elsker at hænge ud med vennerne, om det så er en fodboldkamp eller til øl (gerne en kombi), så har han brug for at være en drengerøv. Han vil gerne fortælle, at han har brug for mere drengerøvstid, men han vil ikke såre dig.

6 Han synes ikke, du har brug for al den makeup

Dette burde ikke komme som en overraskelse, men fyre er ikke ved at gå i spåner over makeup. De lægger ikke mærke til den blush, du har kommet på kindbenene, og heller ikke om din eyeliner er blå eller sort. De fleste mænd bryder sig ikke om det dullede makeup’ede look, så hvis det stod til ham, tog du en slapper med makeuppen. Otte fyre afslører her, hvad de synes om deres kærestes makeup.

7 Han ønsker, I dyrker mere sex

Mænd har behov for, at der er brug for dem, også når det handler om sex. Din kæreste ønsker at dyrke lige så meget sex, som da I var nyforelskede.

8 Han har brug for en drengerøvshybel

Personen der har opfundet drengerøvshybelen er genial. Han har ikke fortalt dig det, men han ville elske at have sit eget rum, hvor han kan game og gøre lige, hvad han vil. Altså alene. Altså uden dig.

9 Han kan lide at være hjemme

At gå ud og spise er dejligt, men din kæreste vil hellere være hjemme og lave lækker mad, og ligge på sofaen sammen med dig.

10 Han har lagt mærke til, at du er blevet kærestefed

Da I begyndte at date, spiste I virkelig ofte ude, og det var ret lækker mad, ikke? Så nu er du måske blevet lidt kærestefed. Du ved: De der fem ekstra kilo, fordi du pludselig ikke træner, men er sammen med ham hele tiden. Men lad være med at stresse, bare fordi han ser de ekstra kilo, betyder det ikke, han er mindre tiltrukket af dig. Og hey, han er sikkert også blevet kærestefed selv.

Mere om