10 ting, mænd gør, når du har slået op med dem

author
Mathilde Brandborg

Du har slået op med ham, for du kunne bare ikke holde forholdet ud mere…

… Nu sidder han efterladt som en hundehvalp i regnvejr. Det kan virke patetisk, men det er i virkeligheden lidt synd. Det kan også være, at han er pinlig over at indrømme, at han er ked af det. Gad vide hvad han nu vil gøre, tænker du måske. Det kan være, at det er én eller flere af disse ti ting.

Han græder i badet

… Eller andre steder, hvor ingen kan se det. Det er vigtigt at være cool, derfor er badet et perfekt sted for ham at græde.

Han swiper til højre på Tinder

Alder, højde, værdier og alt andet – det er fuldstændigt ligemeget. Han skal ud og have ‘kærlighed’ hos nogle andre NU.

Han swiper til højre i virkeligheden

Det samme gælder i virkelighedens verden, hvor han heller ikke forholder sig superkritisk til, hvad han fisker op. Jo hurtigere, jo bedre.

Han burer sig inde med snasket junkfood og ser Netflix

Et breakup skal behandles ligesom en influenza. Det hele skal ud af systemet. Det kommer det bedst, hvis han bor på sin sofa foran skærmen i et par dage.

Han bliver en digital stalker

Du er nok ikke klar over det, men han sidder og opdaterer Instagram konstant, for at se, hvad du foretager dig. Han undrer sig over ALLE kommentarer og likes fra andre fyre.

Han sletter alle tanker og minder om dig, som var han en robot

Han kan ikke holde ud, at du skal fylde noget som helst i hans bevidsthed. Derfor begynder han slavisk og nærmest mekanisk at slette dig alle steder. Han forsøger at overbevise sig selv om, at hvis ikke du er vild med ham, så er han BESTEMT heller ikke vild med dig.

Han genoptager kontakten med sine forsvundende drengevenner

Han har nemlig brug for at hænge ud med nogle af dem, du ikke var fan af. Måske for at være på tværs – måske for at slippe for at tale om jeres breakup.

Han nægter, at han nogensinde vil date igen

For efter I har slået op, orker han slet ikke at kaste sig selv derud igen.

Han flytter ind i sit træningscenter

De der fyre som smider med vægtene og pruster og stønner som sindssyge i træningscenteret, de er helt sikkert lige blevet slået op med. Det er deres go-to sted, når de har fået knust deres hjerte.

Han slår på alting

Væggen, puden, bordet og alt andet. Det handler om, at han skal af med sine aggressioner.

Læs også: 8 forfærdeligt breakup historier

Kilde: Cosmopolitan