De 10 største usikkerheder, fyre har i et forhold

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Du har sikkert nogle usikkerheder og hemmeligheder, som du aldrig vil fortælle fyre. Men vidste du, at fyre også går rundt med nogle usikkerheder? Fyre har for eksempel også kropslige usikkerheder – præcis som dig og mig. Og de har faktisk også nogle forskellige usikkerheder, når de er i et forhold. 10 fyre forklarer i en tråd på Reddit, hvilke usikkerheder, de har over for piger, når de er kærester.

Læs også: 17 hemmeligheder, fyre ALDRIG fortæller deres kærester

1. En i rækken

“Jeg føler, at jeg bare er endnu en fyr i en lang række af ekskærester. Og der er en god chance for, at jeg ikke er den bedste fyr, hun nogensinde har været sammen med. Jeg kan nærmest føle mig helt syg, når hun snakker om en ekskæreste.”

– twelvis

2. Uduelig

“Min største frygt er, at hun gennemskuer mig, ser under den ellers fine overflade og opdager, hvor fuldstændig uduelig og værdiløs, jeg i virkeligheden er.”

– AbsoluteBlack

3. Utroskab

“I den tidlige start af et forhold er jeg altid bange for, at hun vil være mig utro. Men det er faktisk kun i starten. Efter et stykke tid går det væk. Og så har jeg faktisk ikke de store usikkerheder.”

– MrTinkels

4. Mistro

“Jeg betvivler hendes motiver. Jeg havde engang en kæreste, som jeg stolede på, fordi hun var sammen med mig selvom jeg ikke havde et job. Men måske var hun kun sammen med mig, fordi hun ventede på at jeg fik et job, så hun kunne udnytte mig …”

– chilledbro

5. Ulighed

“Jeg er bange for, at jeg kan lide hende meget mere, end hun kan lide mig.”

– sexrelatedqa

6. For lille penis

“Jeg er bange for at blive droppet, fordi min lille penis ikke er stor nok til at tilfredsstille hende seksuelt. Og så er jeg bange for, at hun efterfølgende vil fortælle alle om det, for at såre og ydmyge mig.”

– SuicidalLittleDick

7. En rigtig mand

“Jeg bliver usikker på, om jeg er god nok til at udføre mine mandlige pligter. Du ved … Økonomisk stabilitet, være handyman i hjemmet og den slags.”

– chilledbro

8. Mister interessen

“At alt vil være helt normalt og godt, men så mister hun interessen og forlader mig. Helt uden skænderi eller noget. Og hun vil ikke engang være ked af at slutte forholdet. Og jeg vil spørge, hvad der gik galt, men vil ikke få et svar.”

MiserubleCant

9. Svigerfamilien

“Jeg er altid sindssygt nervøs, når jeg skal møde svigerforældre. Jeg er bange for, at de ikke kan lide mig – og at deres mening betyder meget for deres datter.”

– salandra

10. Kedsomhed

“Min største usikkerhed er nok, at vi løber tør for samtaleemner. At jeg ikke har noget at sige – og at hun heller ikke har. Og at det vil skabe en mur mellem os.

– supertangerine

Læs også: 6 hemmeligheder om sex, piger ville ønske, fyre kendte til