Glædelig jul: 12 ANDERLEDES julegaver til kæresten

Her får du 12 gode og anderledes julegaver til kæresten

author
Emilia Jacobsen

Det er ikke altid helt let at finde julegaver til kæresten, og nogle gange kan det bare godt blive det samme hvert år. Måske er du vant til at give standardgaver som tøj, bøger eller personlig pleje. Eller måske ting fra din kærestes ønskeseddel. Det er jo herremeget også gaver, din kæreste bliver glad for, men hvis du vil tænke til anderledes, kommer vi her med 12 gode bud på de perfekte, lidt skæve julegaver til kæresten.

Læs også: Jule-bucket list: 12 ting, du bare SKAL lave med din kæreste i december

1 Flødebollekursus

Okay, kunne det ikke være hyggeligt at give din kæreste et flødebollekursus? Så skal du jo selvfølgelig med, og så bliver det da kun hyggeligere. Og mon ikke I også får grinet en helt masse, for det er vist ikke det letteste i verden at lave flødeboller.

2 Koncertbilletter

Vi bliver lige i oplevelsernes univers, men denne gang handler det om musik. Er din kæreste vild med en bestemt kunstner? Eller lytter I til noget bestemt musik sammen? Så er det en oplagt julegave. Du kan jo enten give koncertbilletter, der kun kan bruges af kæresten, fordi du ikke rigtig bryder dig om den kunstner – eller du kan give koncertbilletter, hvor det er meningen, du skal med. Tjek eventuelt ticketmaster.dk ud for at finde ud af, hvem der egentlig giver koncert i 2019.

3 Frække spil

Nu bliver det dirty. Det er måske ikke ligefrem julegaven, du skal give din kæreste foran familie og venner, men måske i mere intime omgivelser. Find et frækt spil, du synes ser sjovt ud. Der findes virkelig mange forskellige slags, der kan lidt af hvert.

Læs også: 7 frække julegaver, der er for sexede til at forære kæresten foran familien

4 Kærlighedspiller

Nu tænker du nok ‘hvad snakker I om?’, men jo, kærlighedspiller findes altså. Du kan købe et glas på coolstuff.dk, og det er simpelthen den mest cute idé! I krukken ligger 90 piller med små sammenfoldede sedler indeni. Disse skal du så åbne og skrive søde beskeder til din kæreste i. Det tager en eeeeevighed, men hvis du nu starter i god tid, så skal du nok nå det.

5 Personlig plakat

Plakater er total in for tiden, og de kan fås i alle afskygninger. Der er både de sjove, de romantiske og de skæve. Hvad med at finde den, du synes er allermest personlig til din kæreste? Det kan være, det skal være en, der beskriver noget ved ham rigtig godt. Elsker din kæreste eksempelvis kaffe? Så kan du give plakaten nedenfor i julegave.

Plakat fra desenio.dk fra 59 kroner.

6 Øl-/rom-/vinsmagning

Det her er helt klart en af de bedre julegaver til kæresten, for den indeholder mad eller drikke. JA TAK – det er de fleste vist vilde med. Giv din kæreste den bedste oplevelse, hvor man kan smage på det, man elsker. Det kan være din kæreste er mest til øl? Eller hvad med vin? Det er helt op til dig at finde ud af, hvad der passer allerbedst til din kæreste. Det kan jo også være, du skal over i noget mere madagtigt?

7 En stjerne

Jep, en stjerne. Du kan nemlig opkalde en stjerne efter din kærestes navn. Findes der noget mere romantisk? Nej, det gør der vist ikke. Men du skal lige vide, at det her er en af de mere pricy julegaver til kæresten. Det koster nemlig næsten 700 kroner.

8 Brætspil

Synes du, det lyder kedeligt at give din kæreste et brætspil i julegave? Det er det SLET IKKE. Tværtimod kan I sammen få nogle virkelig hyggelige og sjove stunder ud af den gave. Giv for eksempel spillet Ticket to ride, som I kan fordybe jer i sammen. Eller giv køb Speak Out, som vil få jer til at græde af grin.

Speak Out-spillet fra Bog&Ide til 279,95 kroner.

9 Middag i mørket

Har du nogensinde hørt om konceptet, hvor man spiser middag i et helt mørkt rum? Ja, du kan ikke engang se, hvad for noget mad du spiser. Det lyder rigtig mærkeligt og også lidt skræmmende, men det er en superfed oplevelse, som er genial at give i julegave til kæresten.

10 Et kæmpestort glas Nutella

Okay, SÅ kom verdens bedste julegave – i hvert fald til en Nutella-elsker. Så sørg lige for, at din kæreste kan lide Nutella, inden du køber den her KÆMPE bøtte!

11 En kop med sjovt eller kærligt motiv

Hvis du vil give en af de mere personlige julegaver til kæresten, så har du i hvert fald fundet den her! Du skal da lave en kop, hvor du får printet et personligt billede eller tekst på. Synes du, en kop er liiidt kedelig? Så kan du jo også være mere kreativ og tænke dit eget billede på strømper eksempelvis. Dét er da sjovt!

12 Lækkert undertøj …

DU skal have på. Det skal nemlig være dig, der er gaven til din kæreste. Så køb det frækkeste undertøj, du kan finde, og som du ved, at din kæreste vil elske at se dig i. Det bliver med garanti din kærestes favoritjulegave i år. Måske I skal lege nogle frække julelege, mens I er ved dirty.

Frækt lingeri fra Hunkemøller fra 160 kroner.

Læs også: Hold den ultimative julehyggedag med kæresten