12 køb, der skabte stor konflikt iblandt kærestepar

author
Mathilde Brandborg

Har din kæreste nogensinde købt noget, som du bare syntes, var dybt idiotisk? Eller har du måske prøvet at købe noget, som ledte til en stor konflikt mellem dig og kæresten?

Vi er desværre ikke altid enige med vores kærester om, hvad der er rigtigt og forkert at bruge penge på. Faktisk kan I være så uenige, at det ender ud med, at I bliver uvenner over det. Det kan være usundt for jeres forhold. Her kommer 12 historier om køb, der skabte stor konflikt iblandt kærestepar.

Blomster til eks

“Min kæreste blev vred på mig, fordi jeg købte blomster til min ekskæreste.”

Pizza er et seriøst emne

“Min kæreste slog op med mig, fordi jeg købte den forkerte pizza. Hvad fanden sker der for det!?”

Usexet konflikt

“Jeg købte et stykke sexlegetøj, og nu er min kæreste bare pisse sur på mig. Jeg købte det jo ikke for at erstatte ham, men for at spice vores sexliv lidt op.”

Winter is coming

“Min kæreste blev sur på mig, fordi jeg købte en plakat med John Snow på. Come on! Han er en karakter fra en serie. Jeg kan ligesom ikke have sex med ham, vel?”

Uren uenighed

“Til jul købte jeg en cleanser fra Clinique til min kæreste. Han blev mega fornærmet. Altså, jeg synes selvfølgelig, han har brug for den, men jeg købte den altså mest, fordi jeg synes, det er et godt mærke og en tankefuld gave.”

Stemplet som stripper

“Jeg købte noget pænt undertøj til mig selv, hvilket gjorde min kæreste pissed. Han spurgte, hvorfor jeg skulle have sådan noget, når nu jeg ikke var stripper. Der var jeg bare SÅ færdig med ham.”

Stor konflikt eller luksusproblem?

“Min kæreste tror, vi lever i 50’erne. Jeg købte aftensmad til ham den ene dag, og han er STADIG irriteret. Han mener ikke, jeg skal betale for ham …”

“HVAD FANDEN, HAR DU KØBT EN … kage? Til mig? Hvor er du sød!”

“Min kone blev vred, fordi jeg købte en ny Playstation til mig selv. Så i dag købte jeg hende to dusin røde roser, seks cupcakes og en masse jordbær overtrukket med chokolade. Nu er vi all good!

Is på, dude

“Min kæreste blev sur på mig, fordi jeg købte en is til mig selv, uden at købe en med til ham. Han er altså mere moody end mig.”

Forarget over frokost

“Jeg har fået at vide af min kæreste, at jeg er uansvarlig med min økonomi, fordi jeg købte frokost, da jeg var ude med en veninde. Men min kæreste bruger selv masser af penge på computerspil og pot.”

Skoproblem

“Min kæreste blev sur på mig, fordi hun syntes, at jeg brugte for mange penge på fodtøj i sidste måned. Helt ærligt. Det var bare tre par Vans, et par Adidas og 1 par Doctor Martens …”

Hundrede procent hund

“Min kæreste blev sur på mig, fordi jeg købte en hund. Men det er bare ærgerligt, for guess what. Det er min lejlighed og mine penge!”

Psssst! Læs også: 8 forfærdelige breakup-historier 

Kilde: Whisper