13 grunde til, at det er fedt at være single

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Selvom det er dejligt at have en kæreste, så kan det altså være MINDST lige så skønt IKKE at have det. Tjek bare disse 13 grunde til, at det faktisk er fedt at være single.

Læs også: Der findes 10 typer singler – hvilken type er du?

1. Du bedstemmer ALT

Helt generelt kan du gøre lige, hvad du vil. Du behøver aldrig at tage hensyn, og du får lov til at bestemme ALTING. Det er altså slet ikke dumt …

2. Wink wink

Vi er ret mange, der gerne vil være bedre til at flirte. Og noget af det, der er fedt ved at være single, er naturligvis, at du kan øve dig lige så meget, du vil. Yay!

3. Is til aftensmad

Det kan godt være, du havde planlagt, at du skulle spise rester til aftensmad. Men du kan jo nemt lave det om og spise din livret (ja, dessert) i stedet.

Læs også: 16 grunde til, at du bør anskaffe dig en kat

4. Du kan rode, så meget du vil

Yes … Det der med at kunne rode, er altså en ting, der gør det fedt at være single. Selvom ingen måske forlanger, at du skal rydde op, så er det, som om man alligevel bare kommer til det, hver ENESTE gang kæresten kommer på besøg. Og særligt, hvis man bor sammen … ARGH!

Læs også: 7 tegn på at du burde forblive single

5. Du har oceaner af tid

Okay, du kan naturligvis godt have travlt, selvom du er single. Men en kæreste tager altså også bare en del af din tid … I stedet kan du jo hænge ud med de bedste veninder i verden.

6. Dit hjem er pænt

Hvis du bor sammen med en kæreste, må du helt sikkert også leve med noget a la frygtelige fodboldpokaler, plakater fra hans teenageværelse eller verdens grimmeste stol. ARGH! Nogle gange er det altså træls at gå på kompromis. Og det behøver du ikke. WIN.

7. Magten over fjernbetjeningen

Ja, ja. Det lyder skørt. Men når det handler om fjernbetjeningen, er det altså fedt at være single. Vi ved, du er enig.

8. Ingen dårlige vaner

Det kan godt være, du selv får tiltusket en masse (dårlige) vaner, mens du er single. Men det er altså ikke noget sammenlignet med en kærestes dårlige vaner.

9. Du kan være spontan

I princippet kan du jo altid være spontan. Men det er, som om det er lidt anderledes, når man har en kæreste. På en eller anden måde kan det altså nogle gange være liiidt mere frit at være single.

10. Aldrig mere serieutro

Okay, hvis du har haft en kæreste, men nu er single, så skal du altså VIRKELIG sætte pris på det her. Har du tænkt over, at ingen nogensinde vil beskylde dig for at være serieutro? For selvom din ekskæreste havde ret dengang, var det jo stadig ret irriterende.

Læs også: 5 grunde til, at DU ikke skal få en tatovering

11. Ingen svigerforældre

De fleste svigerforældre er jo søde. Men nogle gange KAN de godt være lidt anstrengende at være sammen med. Pludselig er det jo VIRKELIG fedt at være single …

12. Du sover bedre

Noget af det, der virkelig er fedt ved at være single, er, at du sover MEGET bedre alene. Yes … Den er god nok. Ingen snorker (udover dig selv), og du kan VIRKELIG brede dig i sengen.

13. Du kan onanere KONSTANT

Okay, det er lige i overkanten måske. Men du behøver i hvert aldrig at overveje, om det nu er et passende tidspunkt for eksempel. Eller om kæresten nu bliver jaloux over det.