13 ting, du kender, hvis du er kærester med en nørd

Hvis du er kærester med en nørd, kender du garanteret til nogle af de her ting.

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Vi ELSKER vores kærester. De er lækre og søde og sjove og er især MEGAdejlige, når de gør søde ting for os. Og vi elsker også at hænge ud med vores kærester – især, når vi kan være os selv og lave skøre ting sammen, når ingen kigger.

Men det er ikke kun sammen med dig, at din kæreste kan finde på at være lidt skør. For det er FEDT at gå op i et eller andet og være super nørdet med det. Men nogle gange kan det altså godt tage liiidt overhånd … Hvis du er kærester med en nørd, kan du garanteret krydse mere end én af de her ting af.

1. Der er jo kamp

Ja, der er kamp. Hver dag bliver der spillet fodbold et eller andet sted i verden. VM, EM, Champions League, El Clásico, Bundesliga, Premier League … Og det stopper aldrig.

2. Kend dit publikum

Det er meget sødt, at din kæreste vil dele alt muligt fedt med dig. Men det er måske ikke SUPERrelevant for dig at høre om den nye, fede harddisk eller et eller andet black metal-band. Kend dit publikum.

3. Bla bla bla

Hvis du er kærester med en nørd, skal du generelt lægge øre til aaalt muligt. For når man går rundt med SÅ meget interessant viden om molekylærbiologi/græsk amatørfodbold/gyserfilm fra firserne, så skal man jo DELE det med nogen. OFTE.

4. Jeg havde BRUG for den

Really? ENDNU en guitar? Der ligner alle de andre på en prik?

5. “Årh hvad, LEET!”

Hvis du er kærester med en seriøs gamer, har du sikkert hørt det her udråb, når klokken viser 13.37. Det er noget med, at tallene ligner bogstaver, der staver “LEET”, som er en forkortelse for “elite”. Og det er sejt. Hvis man spiller computer. Åbenbart.

6. Volapyk

Din kæreste er MEGAklog – indenfor det felt, han eller hun nørder. Du er klog indenfor alle mulige andre felter. Men når din kæreste snakker om sin passion, står du HELT af. Om det så er musik, fodboldspillere, faglitteratur, gaming-udtryk eller noget 5. – det er ren volapyk.

7. Du er med mig!

Og det betyder så også, at din kæreste er RET genial at spille Bezzerwizzer med. Der er ikke de spørgsmål, der ikke kan svares på.

8. Hov, er klokken så mange?

Når du er kærester med en nørd, glemmer han eller hun nok tiden ret ofte. For man kan jo bruge MANGE timer på bare at sidde og nørde igennem. Nogle gange står der så ikke liiige aftensmad klar på det tidspunkt, I ellers havde aftalt. Og din kæreste kommer måske også nogle gange for sent til en aftale, fordi han eller hun bare liiige skulle nørde færdigt.

9. Vennerne følger med …

… og de er PRÆCIS lige så nørdede, som din kæreste. Hvis din kæreste for eksempel er rollespiller, bliver dit hjem måske forvandlet til en Magic-kort-turnering hver onsdag aften. Og SÅ bliver der for alvor nørdet igennem. Du skal nok noget andet den dag.

9. DBA er the shit

Du kender nok Den Blå Avis – du har måske købt en brugt cykel engang. Men din kæreste kender DBA rigtig, RIGTIG godt. For man kan købe aaalle mulige fede, nørdede ting på DBA. Og din kæreste vil gerne eje dem alle sammen.

10. Når det tager overhånd …

… og du kommer hjem til, at din kæreste sidder i pels og plastiksværd, mens han eller hun ser Game of Thrones. Så går du bare igen – og kommer selvfølgelig tilbage senere. For det er jo også LIDT cute.

11. Blip-blop

En syngende brødrister, en robothund og et talende toiletbræt, der blip-blopper, når du trækker ud. Jo, man KAN godt eje for mange gadgets. Og det gør din kæreste.

12. Når det clasher

Når du er kærester med en nørd, hænger du selvfølgelig også ud med hans venner. Som også er nørder. Og det er helt okay, for din kæreste hænger også ud med dine veninder – og det er jo faktisk ret vigtigt for dig, at de kan lide hinanden. Men når det en sjælden gang sker, at jeres venner og veninder skal hænge ud sammen, kan det godt blive akavet. For de ANER ikke, hvad de skal snakke med hinanden om.

13. Når du føler dig udenfor

Når du så er alene med din kæreste og vennerne, kan du faktisk godt føle dig lidt udenfor. For de snakker et helt andet sprog sammen, som du SLET ikke kan følge med i.

13. Men heldigvis …

… er du kærester med en nørd, der er vildt god til at inkludere dig i samtalen. For nørder ved nemlig, hvordan man nogle gange kan føle sig udenfor. Og det vil din kæreste aldrig have, at du føler dig.

Læs også: 7 tegn på, I har knækket koden til at være geniale kærester