14 piger afslører: De VÆRSTE julegaver fra kæresten

læs med her, hvor 14 piger fortæller om de værste julegaver, de har fået af kæresten juleaften.

author
Anja Bruneskjold

Gaver juleaften er på ingen måde det vigtigste. Og vi er da også vildt taknemmelige over de gaver, vi får. Men det betyder altså på ingen måde, at alle julegaver bare er superfede – nogle af dem ER bare skuffende. Læs med her, når 14 piger fortæller om de værste julegaver, de har fået af kæresten.

1 Gå glad i bad

“Min kæreste havde set en masse reklamer for blandt andet shampoo. Jeg sagde, jeg ville blive skuffet, hvis han købte det til mig i julegave. Alligevel købte han både shampoo og balsam til mig. Jeg blev sur, men han syntes bare, det var sjovt.”

– Kristina

2 Toiletpapir med jul på?

“Jeg ELSKER virkelig jul! Derfor gav min kæreste mig juletoiletpapir, fordi der var ‘jul’ over det. Aldrig har jeg været så skuffet og sur. Han fik dårlig samvittighed og købte en ny gave til mig.”

– Maria

3 Aaaaadr!

“Jeg kan ikke tåle kokos. Og jeg kan heller ikke lide lugten. Alligevel fik jeg en parfume med kokosduft. Det var den værste julegave!”

– Julie

Læs også: 6 piger indrømmer: SÅ meget porno ser vi i virkeligheden

4 “Skal vi bruge dit gavekort på chips?”

“Min ekskæreste og jeg havde aftalt, at vores julegaver skulle have en værdi af cirka 1000 kroner. Jeg havde købt et computerspil, som han havde ønsket sig, og noget tøj, som han havde kigget på. Selvom jeg havde givet ham en ønskeliste med ønsker som for eksempel smykker og kjoler, så fik jeg et gavekort til Fakta på 150 kroner – som han i øvrigt havde vundet i en konkurrence. Jeg var SÅ skuffet! Han sagde bare ‘så kan vi bruge det på chips.'”

– Cecilie

5 En hentydning?

“Jeg fik engang en powerbank af min kæreste, fordi min gamle telefon havde et dårlig batteri. Inden jul købte jeg ny telefon med et fint batteri. Alligevel mente min kæreste, at jeg skulle have en powerbank.”

– Malene

6 “Må jeg få din gave?”

“Jeg fik en Rick and Morty-kop, som HAN havde ønsket sig. Han blev rigtig glad. Jeg blev knap så glad.”

– Emma

Læs også: Mænd indrømmer: Disse typer piger er vi vilde med

7 Fucking FIFA

“Min mand havde gjort ret meget ud af det. Han havde tændt stearinlys og lagt rosenblade derhjemme. Jeg var virkelig spændt, da vi skulle bytte gaver. Jeg havde købt en parfume og et ur, han havde ønsket sig. Han sagde, at hans gave til mig ville være noget, vi BEGGE ville blive glade for. Da jeg pakkede gaven op, var det en PS4 med fucking FIFA. Aldrig har jeg set ham så glad. Jeg talte ikke til ham resten af aftenen.”

– Caroline

8 “Jeg prøvede at virke begejstret”

Jeg fik et tastatur til en bærbar computer. Jeg blev svært skuffet, men prøvede at virke begejstret. Han var glad.”

– Louise

9 Han tog min gave fra mig

“Jeg fik en playstation, som han valgte at beholde, da han slog op med mig en måned efter jul.”

– Freja

10 “Det her ønsker jeg mig IKKE!”

Jeg fik nogle grimme øreringe fra BILKA. Jeg havde virkelig understreget, at smykker fra et supermarked IKKE var ønsket.”

– Mette

11 WTF Face

“Jeg sagde engang til min ekskæreste, at jeg ønskede mig en have, som jeg kunne gøre fin om sommeren. Jeg fik haveudstyr i julegave – sad med WTF face i fem minutter. Det var sødt, han huskede det, men jeg har jo ingen have. ”

– Lisa

Læs også: Glædelig jul: 12 ANDERLEDES julegaver til kæresten

12 Udløbet gavekort

“Den værste julegave, jeg har fået, er klart et gavekort fra Matas. Det var udløbet et år tidligere.”

– Rikke

13 En gave til ekskæresten

“Jeg fik et armbånd af min ekskæreste. Han påstod, at jeg havde sagt, jeg ønskede mig det. Jeg fandt ud af, at det var et armbånd, han tidligere havde givet til sin ekskæreste og senere krævet tilbage.”

– Frida

14 … pakket ind i sølvpapir

“Jeg fik en brugt dvd-afspiller til soveværelset – pakket ind i sølvpapir. Hans tanke var, at jeg så SELV skulle købe et tv dertil.”

– Malou