15 forslag til sjove kælenavne til kæresten

Læs om X sjove kælenavne til kæresten

author
Annemarie Friis Persson

Der er flere gode grunde til, at du og din kæreste bør kalde hinanden sjove kælenavne. Har du en kæreste, har du sikkert allerede en eller flere kælenavne til personen. Ikke nødvendigvis sjove kælenavne, men navne, som er personlige, og som bringer jer tættere sammen. Men er du typen, der synes, at de fleste kælenavne er lidt for sukkersøde og kiksede, så kan det altså godt være svært at finde på, hvad man skal kalde sit livs kærlighed. Her får du 15 forslag til sjove kælenavne til kæresten.

Læs også: 9 kælenavne, du kan bruge til din vajayjay

1 Daddy

Hvis din kæreste er en fyr, kan du kalde ham daddy. Og hvis du vil gøre ham ekstra glad, kan du jo tilføje et ‘big‘.

Vi skal være glade for, at vi ikke bor i et engelsktalende land, for kælenavnet daddy har efterhånden fået så seksuel en undertone, at en mands kommende børn ikke længere kan kalde ham det. Det ville bare være forkert. De bliver jo nødt til at kalde ham bro eller lignende …

2 Konge/dronning

Dette er et af de sjove kælenavne til kæresten, der giver dig en god undskyldning for at kræve et pissefedt kælenavn tilbage. Hvis du kalder ham konge, kan han jo kalde dig dronning. Nemt!

3 Mr. Big

Hvis din kæreste er en fyr og du ligesom jeg elsker Sex and the City, er dette kælenavn en vinder! Både for dig og din kæreste – jeg tror, at det er få mænd, der ikke har lyst til at blive kaldt noget med stor …

4 Bæst

Vi kommer ikke uden om dette, når vi snakker sjove kælenavne til kæresten. Beauty and the Beast – vi ved vist godt, hvem bæstet er her.

5 Hund

Brug dette kælenavn, når din kæreste gør noget godt. “God hund”.

6 Munchkin

Dette kælenavn passer godt til ham eller hende, der er rigtig cute. Måske han vil finde det lidt feminint …

7 Kanon

Er din kæreste en stor kanon? Eller tror personen selv, at han eller hun er det? Så kald din kæreste dette. Det er ikke så feminint, og så kan det samtidig fungere som en metafor for hans ædlere dele.

8 Boo boo/bubu

Dette kælenavn er et af de lidt mere sukkersøde af slagsen, men det skal der også være plads til. Hvis du synes, det er for sukkersødt, kan du jo nøjes med at bruge det, når I er alene.

9 Boss/chef

Er din kæreste en ægte tøffelhelt, så giv personen lidt selvtillid ved at kalde ham eller hende for bossen eller chefen – det vil få dem til at tro, at det er dem, der har bukserne på i forholdet. Og lad dem bare blive i troen …

10 Pickle

Er din kærlighed til pickles lige så stor som din kærlighed til din kæreste? Så er dette det perfekte kælenavn – der er ikke mange uligheder.

11 Papi/Mami

Bliv inspireret af Drake, og kald din kæreste papi eller mami. Så kan din kæreste jo kalde dig mami.

12 Ride or die

Kald din kæreste my ride or die, hvis du hellere ville dø end at være din kæreste foruden. Det er da meget sødt, og så lyder det godt.

13 Fløde

Er din kæreste en rigtig fløde(fyr/pige), så er dette kælenavn oplagt. Du vil nok finde det sjovere end din kæreste …

14 Sengevarmer

Kald din kæreste det, personen i virkeligheden er. Din sengevarmer. Uden ham eller hende til at holde dig varm gennem vinteren, ville du aldrig have overlevet. Am I right?

15 Putte

Der findes ikke noget bedre end at ligge og putte med sin kæreste, så hvorfor ikke kalde ham eller hende det? Det ligger i hvert fald godt i munden.

Læs også: 8 kælenavne, der er geniale til en penis