15 ting, du og din veninde ALTID snakker om, når dit crush er lang tid om at svare

Læs om 15 ting, du og din veninde altid snakker om, når dit crush er lang tid om at svare.

author
Annemarie Friis Persson

Det er en hård verden. Datingverdenen. Du ved aldrig, om du er købt eller solgt. Du og din veninde fungerer efterhånden som psykologer for hinanden, og nogle gange løber det altså løbsk … Her er 15 ting, du og din veninde altid snakker om, når dit crush er lang tid om at svare. Jo længere tid der går, jo flere punkter snakker I sikkert om. Bare rolig! I er ikke de eneste.

Læs også: Derfor svarer han dig ikke med det samme

1 Playing hard to get

Du og din veninde springer ofte til den konklusion, at dit crush spiller kostbar. Men det virker ikke på dig. Eller gør det? Challenge accepted.

2 Dit crush har et liv

Dit crush er sikkert bare i skole eller på arbejde, sammen med drengene eller oppe at træne, tænker I. Det er der jo ikke noget galt i. Ikke andet, end at han eller hun har glemt, at DU også eksisterer.

3 Aktivitet på de sociale medier

Hvis dit crush er lang tid om at svare, skader det ikke, at du og din veninde tjekker hans eller hendes sociale medier vel? Messenger, Snapchat, Insta og Tinder, hvis I har matchet der. FBI at your service.

4 Afslørende venner

Finder du og din veninde ikke noget på dit crush på de sociale medier, tjekker I da bare hans eller hendes venner. Måske DE har dokumenteret, hvad det er, der er vigtigere for dem end dig?

5 Z z z

Svarer dit crush ikke med det samme, men i stedet et par timer senere, sover han eller hun sikkert bare. Det prøver din veninde i hvert fald at overbevise dig om. Og det skal de da også have lov til. Så længe de sover alene!

6 Skriv, skriv ikke igen?

Det er altid det store spørgsmål. Enten vil din veninde råde dig til at give dit crush ren besked – hun vil måske endda forfatte den for dig. Eller også vil hun sørge for, at du ikke kommer i nærheden af din telefon og skriver noget, du kommer til at fortryde.

7 Dit crush er sammen med en anden

Er dit crush lang tid om at svare? Selv om aftenen? Så er du og din veninde ikke tvivl om, at dit crush er sammen med en anden. Hvad ellers?

8 Hævnen er sød

Fuck it. Du skriver til dine ekser og flirts. Dit crush skal ikke tro, at der ikke er andre – det kan der hurtigt komme! Og din veninde stopper dig ikke.

9 “Jeg er dårlig til at svare …”

Den sætning har dit crush spist dig af med TUSIND gange. I starten brugte du den som forsvar mod din venindes fordømmelser af ham eller hende. Men du tror ikke selv på den længere.

10 I lader tvivlen komme dit crush til gode

Måske ved han eller hun bare ikke, hvad de skal svare, tænker I. I kender det selv. Man svarer meget langsommere, når man skriver med en, man synes er lidt sød. Man skulle jo nødig komme til at skrive noget forkert og skræmme personen væk.

11 Bliver du ignoreret?

Du og din veninde har svært ved at tro på, at dit crush ikke har set dine beskeder, selvom der ikke er noget flueben ud for dem. Bliver du ignoreret, eller er dit crush bare lang tid om at svare? Måske er du ligefrem blevet ghostet?

12 Guess I’m single now

Denne gælder også for jer med kæreste på. Svarer dit crush eller kæreste ikke på dine beskeder, må det jo betyde, at du er single. Nothing less. I hvert fald indtil personen svarer.

13 Ingen strøm, intet svar

Måske er dit crush typen, der aldrig har strøm på sin telefon. Det er da en realistisk forklaring på, hvorfor han eller hun ikke svarer, ikke? Men du og din veninde er meget mere til de urealistiske af slagsen.

14 He’s just not that into you

Er dit crush ikke interesseret længere? Har personen mødt en anden? Er det slut? Du og din veninde kører hinanden op, og lige pludselig sidder I i en busk ude foran hans eller hendes dør og venter …

15 Fucking endelig

Dit crush svarer endelig, men din veninde råder dig selvfølgelig til at lade personen vente i MINDST lige så lang tid, som du gjorde.

Læs også: Derfor lytter din veninde ikke til dine råd om kærlighed