3 overraskende ting, der afslører utroskab

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Det er ikke altid helt nemt at afsløre utroskab fra en partner. Men har du nogensinde overvejet, HVAD der får folk til faktisk at gå bag om ryggen på deres partner og være utro? Heldigvis har en undersøgelse svaret på netop det spørgsmål – det skriver Men’s Health.

Der er desværre virkelig mange derude, der render rundt og er utro. Selvom det på ingen måde er i orden, så findes der faktisk flere grunde til, at det rent faktisk sker. Hvis du overvejer at være din kæreste utro, så skal du måske lige stille dig selv et par spørgsmål inden. Og måske vil det hjælpe dig at kigge lidt på de typiske faresignaler, der faktisk indikerer, at du kan ende med at være din partner utro.

Læs også: Sådan kan du se, om din kæreste er utro

Kan disse ting virkelig afsløre utroskab?

Ja, det kan de. I hvert fald tyder en undersøgelse på, at der faktisk er hele tre ting, du gør, som faktisk kan afsløre, om du kommer til at være utro. Hele 30 procent af de kvinder, der deltog i undersøgelsen, beskrev sig selv som ensomme, 27 procent som mere liderlige end deres partner og 20 procent som “husmor” i hjemmet.

Christian Grant fra datingsitet Illicit Encounters mener, at mange kvinder er utro, fordi de føler sig ensomme og forsømte af deres partner. Og hvis de så ovenikøbet føler sig “husmor”-agtige, er det noget rigtig rod.

Føler du sådan? Kan du nikke genkendende til ovenstående? Det er ikke, fordi du med sikkerhed ender med at være utro, hvis du for eksempel føler dig ensom. Men det er måske værd at have disse ting in mente. Måske skulle du forsøge at tale med din partner, inden det når så vidt, at du ender med at være utro. Er dit sexliv for eksempel ikke, som du ønsker? Kunne du godt tænke dig, at du og din kæreste lavede flere ting sammen? Så skal du altså få det sagt.
Det kan være godt at overveje, hvilken måde du siger tingene på. Men hvis du taler roligt og lige fra hjertet, vil din kæreste helt sikkert lytte.

Læs også: 7 tegn på, at han er dig utro