3 tidlige tegn på, at jeres forhold ikke vil holde

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Har du en kæreste? Hvis du har, har du måske en enkelt gang eller to overvejet, om jeres forhold overhovedet kommer til at vare for evigt. Har vi ret? Der findes faktisk tre tidlige tegn på, at jeres forhold IKKE kommer til at holde – det fortæller ekspert i parforhold Susan Winter til Elite Daily.

Læs også: DENNE ene ting kan få dit parforhold til at vare for evigt

Det er jo ikke meningen, at du skal rende rundt og overveje, om dit og din kærestes forhold overhovedet vil komme til at holde i længden. For så KAN det altså godt være, at der faktisk er noget galt. Sådan er det naturligvis ikke altid. Men hvad med disse tre tegn – er det nogle, som allerede viste sig i begyndelsen af jeres forhold?

1. I vrisser af hinanden

Hvis man allerede tidligt i et forhold småskændes lidt hele tiden, er det nok ikke det bedste tegn. Senere i forholdet vil de små skænderier nemlig højst sandsynligt vokse sig større – og måske blive meget mere alvorlige. Der er ikke noget galt i at være uenige. Så længe man bare finder hinanden igen. Men hvis dét sjældent sker, kan det altså godt være et tegn på, at jeres forhold ikke vil holde.

Læs også: 6 piger afslører de klammeste ting, de holder hemmeligt for deres kærester

2. Du kan ikke regne med din kæreste

Måske havde du det allerede sådan tidligt i jeres forhold … Er din kæreste typen, der sagtens kan finde på at aflyse en aftale i sidste øjeblik eller altid kommer for sent til ting? Eller er han eller hun mon ikke god til at svare på dine SMS’er? Det er ikke, fordi det nødvendigvis betyder, at jeres forhold ikke vil holde. Der ER nemlig bare nogle mennesker, som ikke går særlig meget op i det der med at skrive beskeder for eksempel. Men det andet kan altså virke SUPERrespektløst. Og særligt, hvis du er helt modsat.

3. Du føler dig ikke prioriteret

Argh, det der med aldrig at føle sig prioriteret er jo SÅ træls. Det er ikke, fordi han eller hun ALTID skal sætte dig først. For der er jo heeelt okay at prioritere andre ting også. Men hvis du allerede tidligt i jeres forhold har haft følelsen af at blive overset, at det måske ikke et godt tegn.

Læs også: 13 tegn på, at jeres forhold ikke vil holde