3 ting, I skal gøre hver aften for at blive bedre kærester

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Du og din kæreste har helt sikkert et dejligt forhold. Men det betyder jo altså ikke, at I ikke kan få det ENDNU bedre sammen. Så! Hvis I gerne vil blive bedre kærester, skulle I måske prøve tre ting, inden I går seng. Det skriver The List.

Måske synes du, at I allerede har knækket koden til at være geniale kærester. Men et parforhold kan jo i virkeligheden altid blive bedre. Måske vil et par små ændringer, inden I går i seng, gøre en enorm forskel.

Læs også: Par, der har denne ene ting til fælles, har det bedst

1 Få en fælles rutine

Det lyder måske mærkeligt, men det der med at have en fælles rutine kan faktisk godt gøre jer til bedre kærester. Psykolog Nicole Martinez forklarer, at det kan være ganske små og simple ting, som kan være en del af rutinen. Det kan for eksempel være at huske at fortælle, at I elsker hinanden – yes, HVER aften. Det vil måske give jer en følelse af nærhed og højst sandsynligt også kærlighed. Det kan også være, at det vil gøre en forskel for jer, hvis I sørger for at børste tænder sammen og generelt gøre jer klar til at sove sammen. Det behøver altså på ingen måde at være helt vilde ting, som er en del af jeres aftensrutine.

Læs også: DENNE type film skal I se for at blive bedre kærester

2 Tal sammen

Det er ikke, fordi I skal til at have laaaange og dybe samtaler hver aften, inden i hopper i seng. Men lidt småsnak er altså godt for jer – og det kan sagtens gøre jer til bedre kærester. Men hvorfor? Ekspert i parforhold Robert Weiss forklarer, at det at tale sammen viser, at I interesser jer for forholdet og hinanden. Og så bringer det jer altså tættere sammen.
Hvis ikke I lige får sludret en smule, inden I skal sove, kan der hurtigt gå maaange dage, hvor I ikke får udvekslet særlig mange ord. Og det gør altså det stik modsatte af at bringe jer tættere sammen.

3 Drop telefonen

Du har måske allerede hørt, at det der med telefoner i soveværelset kan blive noget rod. Lyset fra telefonen påvirker hjernen negativt, så du kan have svært ved at falde i søvn. Men det skaber altså også en unødvendig afstand mellem dig og din kæreste, hvis I ligger med hver jeres telefon i sengen.

Læs også: Én ting, folk med et dårligt sexliv, ofte har til fælles