3 typer fyre, der oftest er utro

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Har du nogensinde overvejet, om din kæreste er dig utro? Faktisk er der særligt tre typer fyre, der oftest er utro. Det skriver Mirror.

Læs også: 3 overraskende ting, der afslører utroskab

Der er altså VIRKELIG mange derude, der render rundt og er utro. Og det er naturligvis hverken særlig smart eller fair overfor ens partner. Nogle gange kan man tvivle på sin kæreste … ER han utro? Og du kan da også være så (u)heldig at finde alle mulige tegn, der både be- og afkræfter din mistanke. Men nogle gange giver det hele måske bare mening, hvis du begynder at overveje, hvilken personlighedstype din kæreste er. Nogle fyre ER måske bare de der utro typer. Så måske skulle du se lidt nærmere på disse tre personlighedstyper:

1 Han mangler empati

Det kommer måske ikke helt bag på dig, at folk uden empati kan have tendens til at være utro. Det er altså ikke altid, det er sådan. Men det giver jo egentlig meget god mening, når man tænker over det. Synes du ikke?

2 Han er ikke interesseret

Hvis din kæreste virker alt andet end interesseret i dig, er det måske, fordi han i virkeligheden er interesseret i noget heeelt andet (eller en helt anden?). Måske er han generelt typen, der er ligeglad med mange ting. Og måske betyder det så heller ikke så meget for ham, om han ødelægger en masse ved at være utro.

3 Han er passiv

Den passive type minder måske lidt om din uinteresserede type. Men de er alligevel ikke heeeelt ens. Man kan jo for eksempel godt være interesseret i sin partner – så længe man bare ikke selv skal gøre noget for at få forholdet til at fungere. Men passiviteten kan alligevel godt føre til utroskab.

Hvorfor er disse typer fyre ofte utro?

Du har måske allerede anet sammenhængen mellem de tre personlighedstyper. Og helt overordnet handler det jo nok om, at disse typer sætter sig selv først – ligegyldigt hvad. At de bedrager andre med utroskab og ikke tager ansvar for deres forhold, forklarer måske, hvorfor netop de typer har tendens til at være utro. Det er IKKE, fordi det er okay – kun en mulig forklaring.

Læs også: SÅDAN finder du ud af, hvem din kæreste er utro med