4 drømme, der indikerer, at dit forhold måske er dårligt

Går du og overvejer, om du har et dårligt forhold? Måske kan du finde svaret ved at kigge nærmere på dine drømme.

author
Anja Bruneskjold

Er dit forhold dårligt? Eller er du måske bange for det? Det er slet ikke sikkert. Og måske er det i virkeligheden aldrig noget, du overvejer. Men hvis du er typen, der tror på, at drømme har en betydning og egentlig afspejler dit vågne liv, så bør du nok læse det her.

1 Hunde

Hvis du drømmer om hunde, kan det sagtens betyde gode ting. Hunde er nemlig et symbol på loyalitet og venskab. En hunds adfærd i en drøm kan altså være et billede på dit forhold – og hvis den er vred og aggressiv, er det ikke et godt tegn. Måske føler du dig konstant under angreb i dit forhold? Hvis hunden i din drøm er syg eller kommet til skade, kan det betyde, at dit forhold trænger til kærlig behandling og opmærksomhed.

2 Skibe og både

Når du drømmer om vand, har det tit noget at gøre med dine følelser og den følelsesmæssige tilstand, du er i. Derfor har både skibe og både, som jo bekendt ofte befinder sig på havet, ofte noget at gøre med, hvordan dine følelser for eksempel udvikler sig. Måske har skibet eller båden i din drøm mistet orienteringen? Eller måske synker skibet til bunds? Scenarierne er ofte ret lette at se i forhold til dit forhold i vågen tilstand.

Læs også: 9 tegn på, at du er i et usundt forhold

3 Katte

Ofte er katte et symbol på din seksuelle energi. Så hvis en kat i din drøm ikke har det godt, hvis den for eksempel er syg eller ved at dø, så kunne noget godt tyde på, at det også gælder dit forhold.
Hvis en kat i din drøm er vred og angriber, kan det symbolisere, at dit sexliv er skadeligt for dig.

4 Biler

Kan du huske, hvordan bilens tilstand var, sidste gang du drømte om en? Virkede bremserne? Havde føreren kontrol over bilen? Du kan helt sikkert nemt spejle din bildrøm i dit vågne liv og parforhold.

Er dit forhold dårligt eller godt?

Læs også: Disse 5 sexdrømme er helt almindelige, og det har en særlig betydning, hvis du har dem

Kilde: Hello Giggles