4 farlige datingtyper, du skal passe på, når du vil date fyre

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Er du single og på markedet efter at date fyre? Datinglivet er lidt som russisk roulette – det kan være lige dele helvede og slaraffenland. Og du ved ALDRIG, hvad du får hevet med hjem. Forhåbentligt venter Mr. Right liiige rundt om hjørnet. For at du ikke skal spilde for meget tid på en masse håbløse fyre at date, får du her en liste over fyre, du IKKE skal date. You’re welcome.

Læs også: 6 datingscenarier, der ALDRIG sker i virkeligheden

1. Fiskeren

Du har mødt en rigtig sød fyr på Tinder/Happn/Northside/vejen. Og nu er I begyndt at date. Han virker rigtig sød og rar – men der er noget, der skurrer. Han bliver nemlig superhurtigt rastløs. Og hans øje vandrer altså også liiige lovligt meget rundt på andre piger. Og det kan faktisk være en GOD ting, når din kæreste tjekker andre piger ud. Men altså … I er stadig i datingstadiet, så kunne han ikke vente lidt? Grunden til, at din date virker lidt ufokuseret, er måske, at han er en fisker. Fiskeren vil ALTID kigge efter noget bedre – for der er jo altid flere fisk i havet. Han dater sikkert også flere piger på en gang. Og så ANER han i bund og grund slet ikke, hvad han egentlig vil have. Løb, mens du kan!

2. U-turneren

Du har mødt en MEGAsød fyr. Han er bare faldet pladask for dig. Og du overvejer seriøst, om du er færdig med at date andre fyre – for ham her virker jo perfekt. I har sikkert allerede kigget på ferie til Venedig, så I kan sejle i gondoler – selvom I kun har kendt hinanden i en uge. Generelt taler U-turneren enormt meget i “vi”-vendinger. “Vi kan låne mine forældres sommerhus til sommer”, “vi skal også prøve at kitesurfe engang” og så videre og så videre. Men så. SÅ. Så opdager den her fantastiske fyr EN eller anden liiillebitte ting ved dig, som han ser som en fejl. Og det er en game changer for ham. Tisser du med åben dør? Elsker du Backstreet Boys? Eller broccoli? Man ved aldrig, hvad U-turnerens game changer kan være. En ting er dog sikkert: Du skal tage benene på nakken i en fart.

3. Kredsløberen

Den her fyr er liiidt anderledes. For det er faktisk en, du allerede HAR datet. Og det gik ikke – af den ene eller den anden årsag. Men din eks-flirt bliver bare VED med at kredse rundt om dig. Han liker dine opslag på Facebook, kommenterer dine billeder på Instagram – og har sågar været inde at lure på din LinkedIn. Kredsløberen er nemlig SLET ikke færdig med dig. Så du skal selvfølgelig heller ikke have en ærlig chance for at glemme ham. Det lugter lidt af narcissisme på højt plan – så frem med blokereknappen og adios til Kredsløberen. Ain’t nobody got time for that.

4. Ninjaen

Ninjaen er nok en af de værste fyre, du kan vælge at date. Hans mest imponerende bedrift er nemlig, at han gemmer dig af vejen. Undrer du dig over, at I altid skal i biffen om formiddagen? Og hvorfor skal I spise på restaurant MINDST fem kilometer væk fra alt og alle, I kender? Ninjaen har på en eller anden forskruet måde fået ind i knolden, at du ikke er den type scoring, man viser frem. Derfor har du heller aldrig mødt nogle af hans venner. Og gud forbyde, at du nogensinde skulle møde hans forældre. Det kommer bare aldrig til at ske. Du er selvfølgelig fuldstændig fantastisk. Og hvis du pludselig ender i en situation, hvor du dater en ninja, skal du altså skynde dig væk. For du er MEGET bedre end det.

Læs også: 10 datingregler, der er så åndssvage, at du burde bryde dem