Skal jeg tage på anden date?

Kærlighed

4 grunde til, at du også skal tage på anden date

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den september 27, 2017

Det er jo seriøst umuligt at vide sig sikker på, om ens date går godt – har vi ikke ret? Jo jo, der er nogle bestemte ting, du kan holde øje med, som kan indikere, at den går godt. Men ærlig talt kan du jo aldrig vide dig helt sikker. Og hvordan skal du så vide, om du skal tage på anden date? Du kan jo prøve at tage højde for de fire nedenstående grunde og så tage den derfra. Held og lykke!

1 Mavefornemmelsen

Først og fremmest skal du mærke efter helt ned i maven. Hvordan følte du første date gik? Synes du, han var sød? Snakkede I godt sammen? Har du overhovedet lyst til at se ham igen? Mærk efter, og se, hvad mavefornemmelsen siger. Hvis du har en god mavefornemmelse omkring, hvordan første date gik, så go for it. Hvis du derimod er lidt i tvivl og ikke rigtig føler for det, så drop anden date.

2 Ham

Ja, han har ligesom en rimelig stor del i, om I skal på anden date eller ej – det siger sig selv. Men det, vi mener, er, at du måske kan bruge ham til at tyde, om du selv har lyst til anden date med ham. Uden at overanalysere kan du holde øje med, om han skriver lige så ofte/sjældent, som han gjorde inden første date. Om han skriver anderledes nu. Om han direkte fortæller dig, at han gerne vil på anden date med dig. Bum. Så har du svaret. I hvert fald hvis du tvivlede, fordi du ikke vidste, om han var med på den også.

3  Sommerfugle

Kunne du mærke sommerfuglene allerede på første date? Eller når I skriver sammen? Så er der nok noget om, at du burde tage på anden date med ham. Han skal selvfølgelig også være klar på det, men følg altid sommerfuglene. De taler nemlig helt for sig selv. Det er ikke, fordi du ligefrem skal fortælle ham om sommerfuglene – dem kan du holde for dig selv lidt endnu. Nu skal du først lige se, om de kan komme til at baske endnu mere, end de i forvejen gør.

4 En chance til

Du ved godt, at man ikke altid falder pladask for en anden person, første gang man møder ham, ikke? Så hvis du tænker, at han bare sleeet ikke er din type, eller at han gjorde en eller anden lille irriterende ting eller noget helt tredje, så overvej lige, om det er dig, der er lidt sart. Hvis du tænker på at droppe anden date på grund af bagateller, kan det være en god idé at give ham en chance til. Tænk nu, hvis han viser sig at være the one. Altså, vi siger jo ikke, at du skal tage på anden date med ham, hvis han var en idiot… You get the point.

 

Mere om