Droppe kæresten

Kærlighed

4 kvinder afslører, hvornår de fandt ud af, at deres kæreste IKKE var the one

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den januar 10, 2018

Hvordan ved du egentlig, om din kæreste er den rette – at han er the one? Det er helt sikkert en individuel bedømmelse og oftest nok bare noget med en følelse af, at det er rigtigt. Men nogle gange findes der også øjeblikke, hvor det virkelig bliver klart, at han IKKE er the one, og at man derfor er nødt til at droppe kæresten. Nogle af de øjeblikke har vi samlet i artiklen her, så klik videre, og læs med.

1 Nul savn

“Jeg var faldet pladask for en fyr, der arbejdede i en genbrugsbutik. Vi udvekslede numre, og ret hurtigt efter vores første date så vi hinanden hele tiden. Det var et meget intenst forhold, og så havde vi den bedste sex, jeg nogensinde har haft. Jeg troede, jeg havde alt det, jeg ønskede, men efter et par uger begyndte jeg at føle, at jeg var ved at drukne. Det var, som om jeg mistede mig selv og min selvstændighed.

Jeg vidste, det var slut, fordi jeg virkelig ikke gad svare på hans daglige SMS’er, hvor han ønskede mig en god dag. Jeg følte, at jeg SKULLE svare ham og svarede ham altså ikke af lyst. Han gjorde det aldrig rigtig muligt for mig at savne ham.”