Der er altså flere fordele ved at være i et langdistanceforhold.

Kærlighed

4 ting ingen fortæller om langdistanceforhold

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den juni 9, 2017

Man hører altid om udfordringerne ved et langdistanceforhold, og der kommer altid en masse gode råd til, hvordan man kan få forholdet til at holde. Men hvad med alle de gode ting, man får ud af at være i et langdistanceforhold? Dem skal man ikke glemme, næ, dem skal man da snakke højt og tydeligt om. På med ja-hatten og hav fokus på de gode ting, der er ved et langdistanceforhold, de dage det er lidt hårdt.

Du ryger ikke ind i en boble

Når man er nyforelsket, ryger man hurtigt ind i kæresteboblen, og det skal man også have lov til. Men når din kæreste er langt væk, har du stadig tid til at hænge ud med dine veninder i hverdagen – og dét er altså også dejligt. Så må veninderne til gengæld undvære dig i de fleste weekender, fordi den står på kærestebesøg. Men nu er de jo heller ikke veninder med dig, fordi de skal have nogen at hænge ud med i weekenden, vel?

Man lever i nuet

Hvorfor hænge sig i småting, der skete sidste uge? Nej, så hellere bruge tiden på at nyde hinanden og det man laver i momentet. Man skal have det fulde ud af at være sammen, og det lærer I hurtigt, hvordan man gør. Og så bliver I gode til at finde på alle mulige spontane ting at lave sammen.

Nogle dage er det en hel dag i sengen, andre gange er det en picnic i det fri. Måske I tager på museum, eller mødes I Berlin i stedet for hos en af jer.

Du lærer, hvor vigtigt tillid er

Tillid er altid vigtigt, når man er i et forhold. Det bliver bare enormt tydeligt i et langdistanceforhold, når I er så langt fra hinanden. Du lærer altså at stole på din mavefornemmelse og stole på, at folk siger sandheden. For hvem gider at bruge tiden, når man endelig ses, til at snakke om jalousi og sådan nogle ting? Så vil man hellere nyde hinanden.

Du bliver organiseret

Hvis der er noget et langdistanceforhold kræver, så er det planlægning og organisering. Ellers går der lige pludselig lang tid mellem I ses, og det er jo slet ikke sjovt.

Og de der planlægnings- og organiseringsevner du får ved at være i et langdistanceforhold, dem får du også brug for som studerende, i arbejdslivet og som mor. Jep, du kan lige så godt tænke lidt fremad.

 

Mere om