5 årsager til, at nogle kvinder er utro

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Der kan være flere forskellige årsager til, at kvinder er utro. Vi har fundet de mest ærlige af slagsen fra Popsugar, Business Insider og The Telegraph. Vi har allerede skrevet om, hvorfor nogle fyre er utro. Og nu er det altså kvinderne, vi ser nærmere på.

1 Kedsomhed

Det er faktisk ikke helt ualmindeligt, at man er utro, fordi man keder sig. Og kedsomhed kan altså sagtens være en af årsagerne til, at kvinder er utro. Det er bestemt ikke en undskyldning for at gøre et andet menneske ked af det. Men det er måske en forklaring på, hvorfor nogle mennesker er utro. Måske kunne det være sjovt, hvis du prøvede at flirte med din kæreste? Det er med garanti længe siden.

2 Ingen sex

Mange kvinder, der er utro, er det, fordi de slet ikke har sex med deres kærester. Og det kan være vanskeligt for nogle at tale med deres partner om. Måske føler man sig afvist af sin kæreste i forbindelse med sex – og så kan utroskab virke som en let løsning. Virkeligheden er bare, at alting rigtig ofte bliver SÅ meget mere kompliceret.

3 Frygter uvenskab

Nogle kvinder bryder sig ikke om at slå op. De ønsker simpelthen ikke en konfrontation. Og det kan være lidt skørt. For konfrontationen kommer jo højst sandsynligt på et eller andet tidspunkt, hvis man er begyndt at være sammen med en anden, selvom man i forvejen har en kæreste.

4 Lavt selvværd

Det kan måske lyde skørt. Men nogle kvinder har desværre så lavt et selvværd, at de virkelig har brug for meget mere opmærksomhed, end én fyr kan give hende. Derfor er det ikke unormalt, hvis kvinder er utro, når ikke de får den “rette mængde” opmærksomhed. Det kan også være, hun simpelthen ikke føler sig set, attraktiv eller noget helt tredje.

5 Høje forventninger

For nogle kvinder kan det være vanskeligt at forene sine egne forventninger med virkeligheden. Det kan i hvert fald være svært, at få dem til at passe med de forventninger, som hendes partner har. Det kan nemt give konflikter og samtidig gøre, at hun bliver skuffet. Og for at få opfyldt sine behov, er hun måske utro.

Læs også: Sådan kan du se, om din kæreste er utro