5 af de VÆRSTE hemmeligheder, du kan skjule for din kæreste

Foto/ Shutterstock

author
Rebeca Pons

Hemmeligheder i et forhold kan virkelig være altødelæggende. Men nogle hemmeligheder føles nærmere som bittesmå, hvide løgne, og derfor virker de ikke så slemme og forbudte. Men det kan de altså sagtens være alligevel. Her finder du fem af de VÆRSTE hemmeligheder, du kan have i et forhold …

Læs også: 3 helt almindelige sexfantasier, du HELT SIKKERT skjuler for kæresten

1. Du faker i sengen

Du faker dine orgasmer. Da forholdet var nyt, ville du ikke have, at det blev akavet i sengen – så du endte med at fake dine orgasmer. Den ene falske orgasme tog bare den anden, og nu føler du ikke, at du pludselig kan stoppe skuespillet. Men det er jo ikke rigtig fair overfor ham. Han gør alle mulige ting i sengen for at please dig, fordi du har givet udtryk for, at det får dig til at komme. Stop med at fake, og guide ham i stedet hen til stillinger og berøringer, der VIL få dig til at komme.

2. Det, der generer dig ved ham

Noget, din kæreste gør virkelig ofte, generer dig utrolig meget. Men du fortæller ham det ikke, fordi det er ikke noget stort. Det kan være, at han krummer virkelig meget, når han tager snacks med ind i sengen. Eller det kan være, at han altid kaster sokkerne VED SIDEN af vasketøjskurven. Det virker måske uskyldigt, men irritationen omkring de ting, der generer dig, kan hobe sig op – og så ender du med at springe som en bombe. Og det er egentlig ikke fair over for ham, for du havde jo ligesom ikke givet ham en chance for at ændre på det.

Læs også: 9 hvide løgne, du bruger over for ham, som han har gennemskuet

3. Du har fået en ny, god ven

Du er egentlig blevet ret gode venner med ham fyren fra dit arbejde. Men du har slet ikke fortalt om ham til din kæreste. Du vil ikke have, at han bliver urolig eller jaloux. Men hvis du har fået en ny ven, er det ikke godt, du skjuler ham for din kæreste. Et: det er ikke okay. To: det vil kun gøre ham mere urolig og jaloux, når han finder ud af det. Og tro mig, det gør han.

4. Din (dårlige) økonomi

Okay, det her er muligvis som taget ud af et afsnit af “Luksusfælden”. Men ikke desto mindre er det rigtigt. Det er virkelig dårlig stil, hvis du holder din dårlige økonomi skjult for din kæreste. Lad os antage, at det er dig og ham for evigt – så skylder du ham at fortælle, at du skylder banken loads of money. Din kæreste kan have fremtidsdrømme som for eksempel at købe et stort hus eller rejse jorden rundt, og det vil din kæmpe gæld kunne påvirke. Det skal han have lov til at vide.

5. Din ekskæreste var dig utro

Det kan godt være, at det bare er noget, du gerne vil glemme alt om. Det var nemlig en virkelig hård periode i dit liv, da du fandt ud af, at din ekskæreste var dig utro. Så hvorfor er det lige, at din nuværende kæreste burde vide det? Netop, fordi det var så hård en periode i dit liv, burde han vide det. Det er nemlig helt naturligt, at der vil være situationer, der tricker dig, fordi det sender dig tilbage til, at din idiot af en eks var dig utro. Det er også normalt at blive lidt usikker, fordi du er bange for, at det kunne ske for dig igen. Selvom det er en helt ny (og bedre) fyr. Derfor skal det ikke være en hemmelighed. Din nuværende kæreste skal vide, hvad det handler om, hvis du bliver cray cray uden egentlig at have grund til det.

Læs også: Hvordan sidder du, når du ser tv? 6 positioner, der afslører noget om dit parforhold