Kærlighed

5 anderledes dates som I burde prøve

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den august 31, 2016

Hvis du bor sammen med din kæreste, eller I har været sammen længe, er det især vigtigt at huske at pleje parforholdet med små dates, så der ikke går kedelig hverdag i den.

Hvis jeg selv skal sige det, så er min kæreste og jeg ret gode til at huske at hygge om hinanden, og lave forskellige ting sammen. For mig er det vigtigt, når vi skal have en dateaften, at vi ikke laver det samme hver eneste gang, for så er det lidt som om det ikke tæller. Giver det mening? Hvis man altid laver det samme, når man skal på kærestedate, så er det jo bare en del af ens rutine – ligesom hverdagen kører på rutinen – og så ryger princippet i det lidt.

Biografen er selvfølgelig altid en klassiker, men hvis du og din kæreste altid tager i biografen, når I skal hygge jer sammen, så synes jeg, I skulle prøve at spice det lidt op. Måske du kan blive inspireret af de ting, min kæreste og jeg har lavet af anderledes ting indtil videre?

Find jeres sport

Min kæreste og jeg spillede badminton for nylig, og ikke nok med at vi fik rørt os, så var det en virkelig sjov måde at være sammen på. Vi gik virkelig meget op i det, og vi grinte i ét væk. Det var en virkelig hyggelig måde at være sammen på. Det behøver jo ikke være badminton, men find en sport, som I begge vil synes er sjovt. Squash, tennis, bordtennis – you name it!

Tag på loppemarked

Søndag er lig med loppemarked. Loppemarked er lig med hygge. Køb en kaffe to go og find det nærmeste loppemarked. Der vil gå nostalgi i den, og det er virkelig sjovt. Måske I også finder noget til jeres hjem, som I bare ikke kan undvære? Under alle omstændigheder vil I også få jer et godt grin over de mærkelige ting folk nogengange prøver at sælge.

blog 1

Frem med de gamle spil

Ja goddag mormor og morfar! Det kan godt være, det lyder lidt som Hr. og Fru Danmark at sidde derhjemme og spille brætspil. Men det er altså virkelig hyggeligt. Måske I har brug for en dateaften, men I orker ikke det store ude i byen, eller I har behov for at spare penge? Så er brætspil en rigtig god løsning. Bare fordi I skal hygge jer derhjemme, behøver det ikke betyde, at det skal være foran fjernsynet. Find brætspillene frem og åbn en flaske vin – I har en hyggelig aften i vente! Synes I brætspil er kedelige? Så gør Matador til strip-matador. Så er det pludselig ikke så kedeligt!

Kajaktur

Hvis I bor et sted, hvor det er muligt at leje kajakker, så burde I prøve det sammen. Det er hyggeligt, selvom I sidder i hver jeres. I sejler bare tæt på hinanden og kan sagtens snakke sammen på den måde. Tag lidt mad og bobler med, og find et sted hvor I kan holde pause.

Tag et sted hen hvor I ikke har været før

Når vi ikke rigtig ved, hvad vi skal lave, så synes vi det er sjovt at køre et sted hen, hvor vi ikke har været før – ofte er det en park. Det er hyggeligt at gå hånd i hånd og se noget nyt sammen. Tag et tæppe med og gå ikke ned på gode snacks og kortspil.

Mere om