Slå op

Kærlighed

5 dårlige vaner der ødelægger jeres forhold

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den maj 30, 2017

Når man har været kærester længe, får man hurtigt skabt sig nogle vaner – nogle dårlige nogle endda. Det virker måske uskyldigt, men i det lange løb risikerer I, at det ødelægger jeres forhold.

I er hele tiden hjemme

I starten af jeres forhold, gik I hele tiden ud. I var på dates, og selvom det måske ikke var fancy dates, var I gode til at tage i biografen og på restaurant. Men i dag? Not so much. Der er ikke noget galt i, at I er blevet glade for Netflix-hygge på sofaen, men hvis det erstatter en rigtig date, så er det ved at stå skidt til. Hvis I har mistet jeres spontanitet til fordel for slappetøjet, har I mistet en gnist, som I burde finde frem igen, inden det kører ud på et sidespor. Plej nu jeres forhold med nogle kærestedates, det vil være så godt for jer.

I er dovne, når det drejer sig om sex

Det er ikke, fordi I ikke længere knalder. Men når I gør, kører I den bare lidt på rutinen for at få det overstået. Det lyder måske lidt hårdt, når det står sort på hvidt. Men prøv at tænke tilbage på sidste gang, I knaldede. Var det lidt som om, I bare gjorde det for at gøre det? Det føles nemlig bedre end slet ikke at knalde. For når I ikke knalder, føles det virkelig som om, at der er noget galt mellem jer. Husk, at hver gang I dyrker sex, så skal det være spændende. Ellers glider jeres sexliv fuldstændig ud med tiden. I kan spice jeres sexliv op med disse seks spørgsmål.

I fejrer ikke længere

Det er ikke, fordi I skal fejre hver eneste månedsdag. Det er også skørt. Men hvis I er stoppet med at fejre med hinanden, så er det altså ikke godt. Det kan for eksempel være jeres årsdag, men det kan også være det nye job, du lige har fået. Det behøver ikke være noget stort, men det er virkelig godt for jeres forhold i længden, hvis I fejrer livets små glæder med hinanden. Det skal meget gerne være sådan, at I har lyst til at fejre de små ting sammen. Det er nemlig med til at bevare den der gnist mellem jer.

I fortæller ikke, hvad der er galt

I prøver at skåne jeres forhold ved ikke at fortælle, når der er noget, der generer jer. I fejer tingene under gulvtæppet, så det ikke skader forholdet. Men faktisk skader I forholdet endnu mere ved at tie stille. Hvis I tager jer af de daglige små problemer, undgår I, at det eskalerer ud i store diskussioner.

I falder i søvn på sofaen

Så længe det er jer begge, der falder i søvn på sofaen, er det ikke noget problem. Men sådan er det bare sjældent. Det virker måske uskyldigt, hvis den ene af jer daser om på sofaen en gang imellem. Men virkeligheden er, at det er vigtigt for jeres forhold, at I vågner op ved siden af hinanden. Faktisk siger måden, I sover på meget om jeres forholdNår I sover hver for sig, skaber I også en psykisk afstand mellem jer, hvilket påvirker jeres forhold negativt.

Kilde: Popsugar

Mere om