5 fyre afslører den RIGTIGE årsag til, at de var deres kærester utro

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Utroskab er aldrig fedt. Og selvom der altid er en årsag til, at folk er det, er det naturligvis aldrig okay. I en tråd på Reddit deler en række fyre den rigtige årsag til, at de var deres kærester utro.

Der findes flere tidspunkter, hvor det er mere sandsynligt, at fyre er utro. MEN! I princippet kan man jo være det når som helst. Men hvorfor?

Læs også: 3 overraskende ting, der afslører utroskab

1 Vi stoppede med at have sex

“Jeg var i et forhold i syv måneder, som hurtigt ebbede ud. Vi stoppede med at være intime og have sex. Og vi endte hurtigt med bare at være roommates.
Jeg blev hurtigt meget tæt med en veninde, som jeg lærte at kende, længe før jeg mødte min kæreste. Jeg var egentlig ikke RIGTIG utro. Men jeg tog mig selv i konstant at tænke på og SMS’e med den anden pige.”
MrBoliNica

2 Havde følelser for to piger

“Jeg var dum. Jeg var ude med min kæreste. En anden pige, som jeg også havde følelser for, var også ude med sin kæreste. Efter ALT for mange drinks var jeg sammen med den anden pige. Næste dag slog jeg op med min kæreste. Den anden pige slog IKKE op med sin kæreste.
– thedessertfox

Læs også: DENNE person drømmer piger om at være utro med

3 Alt var dårligt

“Vi havde intet sex i et helt år. Og når vi endelig havde, lå hun der ligesom bare. Hun begyndte at tage ud konstant uden nogensinde at fortælle mig, hvor hun skulle hun. Og hun var ALDRIG glad.
En aften var jeg selv i byen, og flere piger viste interesse for mig. Jeg prøvede at forlade stedet for at ringe til min kæreste. Hun blev ved med bare at lægge på. Til sidst gik jeg tilbage til pigerne.”
olliverd

4 Fra lektiehjælp til sex

“Jeg havde ikke fået læst ordentligt op til min eksamen. En sød pige, der sad ved siden af mig, var sød til at hjælpe mig. Vi endte med at have sex.”
CrashMirandacoot

Læs også: 3 helt almindelige sexfantasier, du HELT SIKKERT skjuler for kæresten

5 Voldelig kæreste

“Jeg var min ekskæreste utro. Han var voldelig. Og selvom jeg flere gange forsøgte at forlade ham, fik han mig altid overtalt til at blive. Jeg var ham utro og efterlod med vilje min computer åben med en chatbesked fra en kollega. Vi havde skrevet sammen om min utroskab – det læste min kæreste. Det var hans idé at slå op.”
kiwi1018

Har du nogensinde udsat din kæreste for utroskab? Og hvad var den rigtige årsag til, at du var utro?

Læs også: DENNE løgn fortæller han, når han i virkeligheden er dig utro