5 fyre afslører, hvorfor de stoppede med at være tiltrukket af deres kærester

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Hvis du har en kæreste, er du højst sandsynligt tiltrukket af ham eller hende. Men er tiltrækningen den samme, som da I mødte hinanden? Hvis ikke, er det altså slet ikke ualmindeligt. Se bare, hvorfor disse fyre på Reddit stoppede med at være tiltrukket af deres kæreste.

Læs også: Denne ENE ting hos fyre gør dig helt vild i varmen

1 Dalene sexlyst

“Hovedårsagen til, at min sexlyst er faldet, skyldes sundhedsmæssige problemer. Hun var i virkeligheden aldrig min type seksuelt. Og fordi min sexlyst generelt er faldet, er min seksuelle interesse i mennesker også faldet.”
– Kingreaper

2 En brokkende kæreste

“General negativitet er dårligt. Der er intet som en kæreste, der er sjov og glad, som så forvandler sig til et brokkende røvhul – uden selv at gøre noget for at ændre på tingene.”
ITworksGuys

Læs også: DENNE kvindekrop er mest attraktiv ifølge fyre

3 Ikke fleksibel

Min kæreste er tilfreds. Men hendes mangel på fleksibilitet gør, at jeg har svært ved at udvikle mig. Nu prøver jeg at udvikle mig uden hende.”
– kenflan

Læs også: Den ULTIMATIVE sandhed om, hvor ofte du bør have sex

4 Hun tog på i vægt

“Vi har boet sammen i otte år. Problemer med helbreddet og depression har været årsag til, at hun har taget meget på i vægt. Det kom så langt ud, at vi begge blev klar over, at det var et problem. Jeg elskede hende. Men jeg var ikke længere tiltrukket af hende.”
– he7thcircle

5 Stadig tiltrukket

“Jeg tror ikke, det altid sker. Mit sidste forhold varede i fem år, og jeg mistede ikke min tiltrækning af hende. Hun gjorde sig umage med at gøre noget ud af sig selv, og hendes udseende var det samme hele vejen igennem forholdet.”
– Redditbruger slettet

Læs også: Disse ting kigger piger ALTID efter hos fyre