5 grunde til, at du drømmer om din ekskæreste

Kender du det der med, at man nogle gange drømmer om ekskæresten? Se her, hvad det kan betyde.

author
Anja Bruneskjold

Det kan godt virke liiidt underligt at drømme om ekskæresten. Og selvom du måske føler, at du er kommet videre, har en ny kæreste eller noget helt tredje, så er det heldigvis ret normalt, at han dukker op i dine drømme. Der findes adskillige grunde til, at man drømmer om ekskæresten – men kender du mon disse fem?

1 Du har et større problem

Det er ikke altid, man kan overføre drømme nærmest direkte til det vågne liv. Men hvis du drømmer om din eks, så kan det faktisk godt være et symbol på problemer. Prøv at huske, hvad der fik jer til at gå fra hinanden. Hvad havde I af diskussioner? Hvad var grunden til, I gik fra hinanden? Måske minder nogle af problemerne fra dengang om dine problemer i dag – og måske er det noget, du burde få styr på.

2 Du er slet ikke ovre ham

Det kan godt være, der er tusindvis af gode grunde til, at I slog op. Men derfor kan man stadig godt have kærestesorger. Prøv at finde ud af, hvorfor du savner ham. Er det virkelig din ekskæreste, du savner? Eller er det trygheden? Når du finder ud af, hvad du helt præcist mangler fra jeres tid som kærester, vil det helt sikkert hjælpe dig med at komme videre.

Læs også: 6 ting, vi alle gør, når vi har kærestesorger

3 Du slår op med dig selv

Ja, det lyder måske lidt skørt. Men hvis du drømmer om ekskæresten, kan det være et symbol på, at du render rundt og er anderledes, end du plejer at være. Man kan sige, du ikke er tro mod dig selv, og at du derfor har slået op med dig selv – og altså den person, du i virkeligheden er. Prøv at finde din oprindelige personlighed frem igen. Måske holder drømmene op.

4 Du savner ting fra dengang

Det er ikke, fordi du nødvendigvis savner HAM. Men det kan godt være, du faktisk render rundt og savner nogle ting, fra dengang I var kærester. Det kan være, du savner det sted, I boede eller nogle af de oplevelser, I plejede at få sammen. Det KAN også være, du drømmer om ekskæresten, fordi du rent faktisk savner ham enormt meget og slet ikke kan få ham ud af hovedet.

5 Du har ikke tilgivet ham

Nogle gange kan det godt være vanskeligt at tilgive noget, der VIRKELIG har gjort ondt. Måske endte dit og din ekskærestes forhold ikke helt godt. Og måske har han såret dig supermeget. Det er fuldt forståeligt, at det kan være svært at tilgive. Men det er måske en god idé at forsøge, hvis du gerne vil slippe for at drømme om ham.

Læs også: Dette sexlegetøj passer perfekt til dig ifølge dit stjernetegn

Kilde: Hello Giggles