5 krav, du har til en kæreste, som bare er alt for overvurderede

Har du nogle krav til en kæreste som er helt forkerte?

author
Søs Lytjohan

Du har i mange år haft nogle forestillinger om, hvordan din kæreste skal være. Faktisk er det gået hen og blevet lidt et krav. Nogle af tingene giver ret god mening. Han skal være omsorgsfuld og kærlig. Men der er altså også nogle ting, der er pænt overvurderede. Faktisk har du nogle krav til en kæreste, der slet ikke er holdbare i længden.

Han skal have god stil

Har du set, hvor meget moden skifter hele tiden. Det gør hans smag helt sikkert også. Og din. Så drop at gå efter ham, alle synes er så smart klædt, for om et par år kan det være, han er mere til læderbukser end jeans, og du kan ikke fordrage læderbukser til fyre. Og har du kun taget ham for hans seje stil, så visner kærligheden hurtigt, hvis han begynder at gå i tøj, som du ikke kan lide. Der er et ret overfladisk krav til en kæreste.

Han er kendt som ham den sjove

Det er ikke, fordi du skal droppe dit krav om, at din kæreste skal have humor. Men det er mindst lige så vigtigt, at han kan finde ud af at tale seriøst, når I skal det. At du bliver taget seriøst, når du har noget, du er ked af, og noget, der går dig på. Så er det bare ret nederen, hvis han takler det ved at lave jokes omkring det, og du ender med at føle, at han latterliggør dig.

I skal have de samme interesser

Der er selvfølgelig vigtigt, at I kan lide at lave ting sammen, men det er lige så vigtigt, at I kan finde ud af at lave ting hver for sig. Når I laver ting sammen med andre mennesker, har I noget nyt at fortælle hinanden. I har det sjovt med andre mennesker, og det stimulerer jer og giver energi. Og så har I mere energi til hinanden og til at skabe fælles minder.

Han skal være lidt af en badboy og spændende

Vil du ikke hellere have en, du kan regne med? Hvis han er en, der er spontan, og du aldrig ved, hvad han finde på, så er det altså noget, der holder op med at være sjovt efter relativ kort tid. Når han pludselig tager af sted med drengene på spontan tur til Budapest, hvor der er billig øl, eller hopper ind og ser en fodboldkamp, for der dukkede lige to gratis billetter op, og det er lidt sjovere end din mors fødselsdag.

Han har gode manerer

Selvfølgelig gider man ikke have en kæreste, der er uopdragen, men bare fordi han holder døren for dig og betaler for din mad, gør det ham ikke til en ordenlig fyr. Han kan sagtens behandle dig respektløs, selvom han holder fast i de traditionelle værdier og manerer. Vil du ikke hellere have en kæreste, der måske ikke holder døren for dig, men I har samme værdier om, hvordan man er et godt menneske, og hvordan man behandler andre mennesker?