HER er de 5 kendte kvinder, fyre fantaserer mest om

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Vi vil ALTID gerne vide, hvad fyre mon tænker på. Vi ved allerede, at de fleste fyre har denne bestemte sexfantasi. Vi ved også, at de elsker, når piger gør disse 5 ting i soveværelset. Men hvad går fyrene ellers og fantaserer om? De lækreste kendte kvinder, selvfølgelig. Og vi er ved at DØ af spænding over at få at vide hvilke kendte, fyrene synes, er de lækreste.

Heldigvis har Men’s Health samlet listen over de lækreste kendte. De har fundet frem til de lækreste kendte via bogen Tell Me What You Want: The Science of Sexual Desire and How It Can Help You Improve Your Sex Life, som er skrevet af Justin Lehmiller, som forsker i sex og fantasier. Han spurgte 4000 mænd og kvinder om deres sexliv og fantasier, og altså også om, hvilke kendte, de fantaserede om. Og hvad var svaret så? Hvem er de lækreste kendte kvinder, som fyre fantaserer om? Det kan du se på de næste sider. Og så kan du jo meget passende spørge din kæreste, om det også er de kvinder, HAN fantaserer om, hæhæ.

De lækreste mandlige celebs, som kvinder fantaserer om, var i øvrigt Channing Tatum, Ryan Gosling, Adam Levine fra Maroon 5, George Clooney og Brad Pitt. Er du enig?

Læs også: Par, der skriver disse SMS’er, har mere sex

1. Scarlett Johansson

Det kommer måske ikke som den ALLERstørste overraskelse, at smukke Scarlett ligger på førstepladsen over de kendte kvinder, fyre fantaserer om.

lækreste kendte

2. Jennifer Aniston

Vi var altså også lidt forelskede i Rachel fra Friends, så vi forstår godt, at fyrene også fantaserer om Jennifer Aniston.

lækreste kendte

3. Jennifer Lawrence

Hunger Games-feberen har åbenbart også ramt fyrene – og det kan vi godt forstå!

lækreste kendte

4. Kate Upton

Den krop er jo to die for. Sunde, søde Kate Upton er vi altså også ret vilde med.

5. Sofia Vergara

ALT ved Sofia Vergara er jo bare for nice – fra de tårnhøje stiletter til den charmerende accent!